Är så nöjd!

Alla mina mål som jag hade satt upp för föregående vecka lyckades jag med och det gav verkligen resultat. Vågen visade -1,9kg...gött som tusan. Tänk om man kunde ha så här bra reslutat jämt, men de funkar ju inte riktigt så...men nån mer vecka hade ju varit gott..en bra start ökar ju motivationen ännu mer.
Målen för denna vecka kommer se ut ungefär likadant, inget godis (mer än popcorn), ingen fika, ingen alkohol, minst 4 promenader och alla wii-active passen....ska klura på nåt mer mål.
Jag ska fasen lyckas med det här!!!

Söndagen gick rätt mkt i lathetens tecken, förutom en lång promenad i slöinge då förstås. Vi kikade på natt på museumet 2 på kväll, till de bjöds morots- och gurkstavar och lite dip. De är fasen underskattat att dippa grönsaker.

Måndag brukar i vanliga fall erbjuda tvätt, men passen för månaden var slut så de får bli tvätt imån istället...så schemat idag är tomt. oliver ska hämtas om en stund, å då vankas de lunch å tur är väl de för jag är hungrig som tusan. Träningen är gjord för dagen, så va vi ska hitta på resten av dagen återstår att se.
Hej hopp!

Gårdagen var toppen!

Vi började dagen med att äta och sen packa in oss i bilen för att bege oss mot Klittebadet. Oliver å pappa skulle bada, jag å Douglas fick kika på då vi är lite förkylda.
Oliver hade hur kul som helst, tills vi började sätta lite press på honom. Pojken har varit mönstereleven i sin simskolegrupp, men efter uppehållet har han blivit en riktig fegis. Han vill inte hoppa från kanten, inte dyka...han vill bara simma å busa förstås. Men visst ser de ut som de har mysigt mina killar...



Efter badet köpte vi Oliver ett par simglasögon då det är vattnet i ögonen han klagar på. Så vi hoppas att han är tillbaka i rätt form nästa söndag då simskolan börjar igen...

Sen körde vi till svärmor för att gratulera henne, även Olivers gammel mormor och morfar var där. Så grabbarna käkade tårta å fikabröd, men jag avböjde snällt. *stolt*
Vi var även uppe hos tysken å köpte kött... När vi var klara där tog vi kustvägen för att se på de höga vågorna, för de blåste ju nästan som storm ute igår. Vi körde ner på stranden i ringsegård å kollade på när de kitesurfade...fasen va häftigt de är.

På kvällen kom Emelie och Toben med sina barn...sen vart de fullt ös. Herre gud att tre barn kan föra så mkt oljud hahhaha...men kul hade de. Stackars Douglas vart helt förskräckt när de 3 busfröna for runt honom...men han vande sig efter ett tag.
Vi bjöd iaf på rotfruktsgratäng och grillspett, kebabspett och sidfläsk. Barnen fick korv, men de smakade även på köttet. Till efterrätt serverade vi fruktsallad, ett bra alternativ tycker jag när man inte får äta sötsaker. Är även stolt över mig själv att jag inte rörde smågodiset. jag kan om jag vill ;)

Kvällens underhållning bestod av Bruno (tysk u) och sen förstås Buzz, fidde klassade ut oss allihop i slutet som vanligt...fattar inte hur han kan lyckas varenda gång...ren tur för inte sjutton är de skicklighet ;)

Idag är Fidde bakfull som ett ägg!!! Åh Douglas tog riktig sovmorgon till halv nio, men den andra skrutten vaknade av han va kissenödig vid KLOCKAN 6.15 *morr* Åh kunde inte somna om efter de...men min söting fis lät oss snäll ligga i sängen medan han tittade på playhouse disney. Min goding kan va så snäll, när han vill ;)
Vet ännu inte va dagen ha att erbjuda, men troligtvis ska vi umgås med svåger och svägerska...
ha en bra dag alla mina vänner.
Kramkram

Tristess!

Just nu öser regnet ner...trist som sjutton. Fidde slutar snart jobba tack o lov. Oliver har "dö" tråkigt allt är pest och pina. Tror även Douglas tycker de är lite trist idag. Leksakerna duger en stund sen blir de gnäll. Åh han kan inte sova speciellt mkt dagtid då han är täppt i näsan.
Själv har jag tappat inspirationen helt idag...vill göra nåt men vädret tillåter inte speciellt mkt. Blev en vända till fynda för att köpa flugsmälla, märks att man inte har katt längre.

ska försöka bli lite bättre på att lägga upp bilder, är ju mkt roliga att läsa en blogg med bilder.


Douglas lyckas trycka på den spelande åsnan alldeles själv.


Oliver tycker till och med playhouse disney är tråkigt idag, vilket i vanliga fall är favoriten.

Ikväll skulle visst Nicklas kom in på käk, så  jag lär få titta på x antal fifamatcher *suck*.
Skepp o hoj!

Sötnosarna!

De sista bilderna på snuffsarna. Saknar dem så!



Indira!


Winnie!


snart helg!

Hej å hå luden tå!

Då har torsdagen snart passerat, har bara läggningen av barnen och min active träning kvar...sen blir de soft i soffan.
Är inte speciellt förtjust i Fiddes em-vecka, även att jag har umgåtts med många vänner så blir de ändå massa tid över speciellt på kvällarna. Inte utan att man önskar att man hade sin familj närmare ibland...

Idag har man då betalat alla tråkiga räkningar, veckohandlat å gått en härlig promenad runt ätran tillsammans med svägerskan.  Sen har jag liksom alla barn gått på den där luriga luten....vi lurar små barn vi lurar små barn på deras vecko peng. Åh minst sagt de kan jag ju lova att jag blev. Oliver äter ju bara isglass. Den glassen som vi har köpt innan såldes givetvis i nåt paket denna gången, så då valde vi en annan isglass. Jag skulle nog lyssnat på oliver som ville ha en sån där spiral liknande glass...men jag tyckte de var för få glassar i. Så vi köpte spookisar...rena rånet. Lät ju bra med 45 glassar för 79kr. Oliver fick smaka efter maten, å jag kan säga som så att de räckte inte med en, han fick två. De var storleksmässigt ungefär som en tumme. Sicken jävla miss!

Jag hoppas på att min man är ledig imån å att han är på ett bättre humör än han var i morse. Oliver vet precis vilka knappar han ska trycka på så att fredrik ska bli vansinnig.

Hmm...minns inte om jag skrev nåt igår...men då var jag iaf i slöinge å promenerade, fick med mig super goda tomater hem...tack kära svägerska.
har man lyckats fördriva lite tid till. 17min kvar till att påbörja nattning av barnen...
Känns som jag hade behövt natta mig med....man ska kanske inte titta på film till kl 1 på natten. Såg Wallander-tjuven, den var rätt bra iaf.
godkväll!

Liten liten bebis!

Oj oj va man glömmer fort. Douglas är ju 5 månader nästa vecka och man har redan glömt hur små de är när de föds. Igår träffade vi 6 dagar gammal bebis, Meja ska hon heta. Så liten och pluttit söt med massor av hår. Vi hade vårt eget babycafé igår. Jag, Linda och Maria med bebisarna Douglas, Sigge och Meja. Givetvis var Oliver med och höll låda hahhaha... Det blev ett dyrt kalas vill ja lova...mamma jag vill ha en sån å en sån å en sån.... Tur att man själv inte skulle fika nåt. Som sagt hårt mot hårt...

Sen blev de shopping på Lindex till min stora skrutt som växer så de knakar. Håller på å köpa upp en ny gaderob i stl98...dock inte så mkt byxor eftersom han fortfarnade bara drar 92 där...kan ju bero på att han är så smal så allt annat ramlar av. Tur att man får rabattkuponger så de man får valuta för pengarna. Så igår blev de en luvtröja, en lite snyggare tunn långarmad tröja oxå med luva, 3 vanliga långarmade och en höst mössa som han sååå gärna ville ha. Åh han var så söt i den så till och med expiditen gav honom komplimanger då hon sett honom när han stod och beundrade sig själv i speglen.

Idag är de städ dag, ska komma igång nu så att man är färdig till Oliver kommer hem. Ska få i gång fidde oxå så han hjälper till...han har sluppit städa tre veckor i rad så nu är de fasen dags.
I em blir de ev promenad med svägerskan om vädret tillåter.
Over and out!

Ny vecka nya tag...

Märkligt att man varje måndag är lika laddad å så går de dö bra fram till helgen då allt spricker igen. Denna helgen tänker jag inte ha de minsta dåligt samvete för. De var den värsta stunden i mitt liv att låta mina katter somna...så i fredags blev de mkt tröstätande.
Konstigt nog hade jag minus på vågen iaf...så de får jag vara nöjd med. Men jag ska helt klart ha bättre resultat nästa måndag.
Är nöjd med helgen trots allt...söndagen gick i lathetens tecken...fast med en lång promenad..dock med både glass å köpmat hahha...
Idag har jag tvättat, haft fin besök av Sigge å Linda. Mycket trevligt, älskar att sitta å tjöta. jag har tränat å gått en kort promenad.
Börjar bli lite trött faktiskt...men de är nog solen som gör sitt idag, satt  i solen mellan halv två och fyra.

Imån blir de äntligen ett besök på bvc, är mycket nyfiken på hur mkt Douglas har vuxit. Vikten har vi försökt hålla lite koll på här hemma. Men jag hoppas skruttas har passerat sju kg (dock inte så troligt) Åh jag skulle tippa på att han är 65cm lång...får se hur rätt man har?! Får säkert bokat en tid i nästa vecka för ny spruta med.
Nu ska ja gå å pussa lite på min prins som ser helt färdig ut i soffan. Söting Oliver fick håret klippt/rakat igår. Han är så fin så, han blev sååå lik sin kusin emil.
Tjipp!

R.i.P Winnie & Indira

Då har mina små söta katter fått somna  in och förhoppningsvis mår de bättre vart än de har fått komma. De var en extremt tuff dag igår med mkt känslor både hos mig och min man. Men jag måste ge Slöinge Djursjukhus det allra bästa betyget man kan ge....de lät oss komma in direkt efter att vi anmält oss. De var lugna och harmoniska hela tiden. Frågade inte speciellt mkt utan förstod oss varför vi inte kunde ha dem kvar. De tog väl  hand om katterna medans vi var kvar, pratade och kelade med dem...så sätt känns de riktigt bra. De förstod även att vi ville snabbt därifrån. Så efter ett par pussar å lite gos å många tårar gick vi därifrån. De skulle få somna direkt....

Det var oerhört tom när man kom hem, extremt jobbigt att plocka bort alla deras saker...men nu är de gjort. De som är kvar är att jag ska ge bort kattsanden och maten...
Värst av allt är när Oliver frågar efter dom, samt när man skulle gå å lägga sig....de brukade alltid komma upp å mysa då. Men man vänjer väl sig så småningom..hoppas jag verkligen.

Igår tog vi de bara lugnt och rådde om varandra. Vi fick erbjudande av matilda och marko att komma dit men de kändes bättre att vara hemma. Tack iaf.
Nu blir de fika gäster, sen Carlsbergs familjedag å därefter blir de grill om vädret tillåter....
Tack alla som stötta oss i de här. Ni är underbara vänner.
Kram

Min man min räddning.

Som nog de flesta vet vid de här laget så ska då mina katter få somna in. I morgon kl 15 ska vi vara hos veterinär för ett samtal då han vill förvissa sig om att jag gjort ett rätt beslut. Det är väl rätt förståeligt egentligen, men jag hade helst velat slippa följa med. Men, nu är läget som det är... Dock kan jag ju säga att veterinären här i stan kan dra dit pepparn växer. Sämre bemötande får man nog leta efter...3 fruktansvärda samtal med honom per tele å  jag fick ändå ingen tid. Djursjukhuset i slöinge gav mig ett fint bemötande, väldigt lugnt och behagligt...
Nog om de...lär bli tillräckligt många tårar imån, å har varit under dagen så...

Nu till min räddning, min älskade man *puss*
Han tog barnen i em och "för"kväll, så jag kunde kidnappa min mor för att införskaffa henne en helt ny garderob. Hon visst inget om mer än att hon skulle hit. Så hennes gubbe kom med henne vid halv tre å då åkte hon och jag till gekås. Bästa dan ever....inte mkt folk, fick parkering på första plan och mamma hittade jätte mkt. Både hon och jag var mkt nöjda när vi åkte därifrån. Var så skönt att få lämna allt här hemma och bara tänka sig själv och mamma förstås.
Dock blev jag lite smått orolig när oljelampan började lysa...men killen på shellmacken var mkt behjälplig med att leta fram rätt olja och följde även med och fyllde på... jag köper nya bilar för att de bara ska funka...hahhaha...men tydligen behöver dom oxå en skvätt olja ibland.

Mamma söt bjöd på sallad på stantons här i stan och pojkarna fick leka lite med leksakerna som hade inhandlats. Douglas blev dock livrädd för sin och grät i 10 min innan han lugnade sig. Ska testa den imån igen när han inte är hungrig och trött.
Var så full av energi när jag kom hem och hade fått mat i magen att jag till och med orkade ta tag i disken som fidde lämnat, samt gjorde jag även min träning med wii active.
är oerhört tacksam för den här em och kvällen...fm inte lika så, jo massagen på svägerskan va trevlig ;) Hoppas inte hon tyckte jag var allt för asocial...men de kanske är förståeligt.
Nu är de sängen nästa...för de blir en tuff dag imån.
tack alla som tänker på mig och stöttar mig, era kommentarer både här och på facebook gör att jag orkar med allt de jobbiga.

Älskar dig Fredik och jag behöver dig till 100% imån!!
Nattinatt alla friends!

Beslutet slog ner mig med en klubba!

Tårarna kan visst inte sluta rinna... Men beslutet är iaf taget.  Winnie har gjort de igen, vet inte varför hon inte trivs i denna lägenheten eller om de är för att vi har fått en liten till. Så här kan vi iaf inte ha de. Älskar dem så oerhört mycket, kommer göra så ont i mitt hjärta. De gör redan så ont. Indie börjar bli till åren har även börjat få svårigheter med sina urinvägar.
De är för tidigt alldeles för tidigt, de skulle inte sluta så här...de skulle få somna av ålderdom. Finns säkert de som undrar varför jag inte behåller Indie, men de klarar jag inte...kommer bara bli påmind om det liv jag har tagit ifrån Winnie.
hatar att behöva ta de här beslutet. Men imån ringer jag till veterinären å ber om en tid. Hoppas min älskade man klarar av att åka med dem för jag gör de inte.
Hur förklarar man för en 2,5åring att hans husdjur ska få resa till himlen. Blir nog inte många timmar sömna i natt...
Tankarna snurrar å tårarna rinner...försöker intala mig själv att de blir bäst så, men hur sjutton kan de bli bäst??
Fy fan fy fan fy fan!!!! Hatar mig själv!!!


Älskar er Winnie och Indira!

Mmm sol!

Känner mig jäkligt duktig idag, har städat hela hemmet och plockat undan. Sen hann inte gubben mer än vakna så stökade han ner i köket å Oliver i vardagsrummet. Tacksamt å städa *suck* Förhoppningsvis röjer Fidde undan efter sig, Oliver blir de nog lite tjat på...

Douglas ligger å sover, antar jag...å Fidde spelar. Jag njuter av solen å Oliver cyklar. Han har sällskap av en grabb i åtta års åldern och tillsammans kör de som galningar runt lekplatsen. Älskar verkligen min uteplats..vem sjutton behöver ett hus när man bor som vi gör.

Bullbaket blev av igår till Oliver stora förtjusning, blev även jordgubbsgrottor (hade ingen hallonsylt). Han var nog minst lika förtjust i resultatet. Fidde blev som vanligt stressad av stöket i köket som han kallade för kaos. Själv tycker ja de mest såg ut som de ska göra när man bakar. Tror även Fidde va nöjd med resultatet eftersom han ville bjuda arbetskollegorna på fika på natten. Tänkte jag skulle lagt upp bilder, men är för lat för att gå in å hämta kameran  å föra över bilder...eller jag kanske ska rätta mig, jag har extremt svårt för att resa mig. Hahah, träningsvärken i låren gör sig ständigt påmind. Vila idag å imån blir träning igen. Fast jag har varit lite nyttig idag med, har cyklat med Oliver till ica.
Nu ska jag njuta lite mer av solen...
Skepp o hoj!

Aj aj aj...

Min älskade lilla söt Douglas vaknade vi fyra i natt av att han låg på mage. De var bara snällt att gå upp å bland ersättning. Sen tog de bara 30 min ja då vakna nästa å var törstig. Sen när jag äntligen började somna in igen då började de surra konstigt, så upp åh leta efter problemet. Fick dra ut en sladd, misstänker nu att transformatorn (eller va de nu heter) till den bärbara hårddisken är kaputt. Inte de minsta smidigt, blir nog svårt att få tag i en ny.

Igår testade jag äntligen mitt nyinköpta wii active, som jag köpte för typ 1,5 månad sen. Åh idag är det verkligen aj aj aj. Mina lår är lite smått ömma. Känner nog av armarna lite oxå.
Har man två småbarn å en gubbe som spelar fotboll är de inte så lätt att få till träningen alla gånger. Så jag är glatt överraskad att detta kan va behjälptligt tills man hittar nåt som passar in i schemat. Sen blir de ju promenader upp till förstås.

Idag blir de nog bullbak med Oliver tror jag, fast utan smakprov för min del givetvis ;). Nu är de benhård som gäller. Samt inplockning av tvätt. Ska kolla med svägerskan när hon vill komma hit å få sina fötter knådade med. Försöker planera dagarna så man gör nåt vardagsnyttigt varje dag, vill ju inte bli soffpotatis. Imån ska jag försöka att engagera mig i städet. Torsdag ska de bli fint, så då blir de handling på fm medan Oliver är på dagis å sen ut å njuta av solen så länge den är här.

Måste ju bara berätta om min skrutt som är stor kille nu. De är nog få som undgått hur stolt jag är över Oliver som slutat med både välling och blöja i sommar. Bara de är ju ett tecken på att han blivit stor. Fast de va ju inte de jag skulle berätta, min skrutt har börjat spela mario kart på wii. Han är jätte duktig. Lika väl som han sitter å tittar en stund på tv kan han istället få aktivera sig med att spela tv-spel. Tack o lov så är cykla ändå det bästa...tror bestämt att Oliver är som jag var när jag va liten, ville helst bo på min cykel.
Nähe, nu har jag försakat tillräckligt med tid, ta tag i dagens träning...aj aj!
tjipp!

Nu jäklar!!

Nu blir de inga undanflykter längre. Måndagen har infunnit sig, semestern är avklarad och nu ska här börjas räknas igen. Jag har inte riktigt funnit motivationen än...men nu får jag inte gömma mig under täcket längre. Idag är dagen D! Här ska räknas points och ingen tjuvvägning, utan bara 1 gång i veckan.
Första delmålet: Gravid kilona efter Douglas
Andra delmålet: Gravid kilona efter Oliver
Tredje delmålet: Stadigt förhållande kilona
Fjärde målet: Att komma i mål!
Det här ska ske inom loppet av 1år och 7 månader för att jag ska lyckas med vårt vad (se tidigare inlägg). Blir jag klar innan ska jag hålla de fram tills de att Douglas är 2år. Ni kanske tycker de låter som en lång tid, men trust me de är många kg som ska bort å det tar längre tid än man tror. Från tidigare erfarenheter så vet jag även att de kommer svackor och många hinder på vägen...så som jul, kalas, fester m.m.
Så nu gott folk behöver jag all peppning jag kan få, promenad/motions vänner, kanske nån mer som vill gå ner ett par kg som vill följas åt.

Dagen i övrigt erbjuder tvätt tvätt å åter tvätt. Lär la bli en sex maskiner som snurrar idag, minst. Oliver är på dagis till strax innan tolv. Douglas ligger förnärvarande och sover, Fidde lika så då han jobbat i natt. Själv ska jag väl ta tag i att ringa till veterinären å höra mig för lite...hemska beslut *grubbel*
Nu är förresten tågbiljetterna till Sthlm beställda, november känns avlägset, men jag längtar som fasen efter att få gå å se Pink....å förhoppningsvis även träffa min älskade vän Malin om det går att lösa så vi sover där.
Återkommer kanske senare under dagen.

Tjingeling!

Sällskapsspel är riktigt underskattat.

Fy sjutton vilken kväll det blev igår. Vi hade så himla kul. Först åt vi stekbord (raclettbord), vilket var första gången för våra gäster. Jag tror bestämt att det var mer än uppskattat, för när vi var klarar frågade de vart man kunde köpa ett sånt bord.
Barnen fick sen spela Mario Kart och dom hade super skoj tills Oliver blev övertrött och fick gå å lägga sig.
När väl Oliver kommit i säng å Douglas lika så kom sällskapsspelen fram.
Vi spelade "Med andra ord" och "Brain storm". Tyvärr får jag erkänna att grabbarna utklassade oss tjejer i med andra ord och brain storm blev de ett lika.
               
Fidde i brainstormbrillor
                                           Så här snygg är man när man spelar Brain Storm ;)

glasögon på glasögonen
                                           Glasögon på glasögonen är ett måste när man är kontrollant.

Många goa skratt blev de och en hel del fåniga bilder. Klockan stannade på halv ett, sen var det dags att krypa till kojs. Dock fick jag mig en kalldusch när jag inser att den lilla katten båda kissat å bajsat i vårt sovrum. Fy fan... Jag blir så arg och ledsen. Sen blir jag oxå  lite smått mörkrädd eller hur jag nu ska uttrycka det. Det verkar som hon inte trivs här alls lilla Winnie. Vet inte om det beror på den nya lägenheten eller om det är för att vi fått Douglas. Oavsett vilket så har hon börjat både kissa å bajsa inne vilket hon aldrig gjort innan, å så går det inte att ha det. Har ett tungt beslut framför mig känns de som... Åh då kommer nästa fråga om Winnie nu ska somna in, hur gör jag då med Indie (Indira) ska hon oxå behöva somna in. Usch, grubbel grubbel... Något man gärna skjuter framför sig, men jag vet att jag borde ta tag i det med en gång.

Nu är de iaf söndag å fidde ska gå på å jobba natt efter 3 v semester, nu är de tillbaka till verkligenhen som gäller. Å i morgon börjar jag räkna igen...nu jäklar!! Jag ska minsann vinna mitt å fiddes vad. För er som inte vet om vad det gäller så är de så att om jag går till den vikt jag hade när Fidde och jag träffades, detta måste ske innan Douglas fyller 2år så ska Fredrik vara nykter ett helt år. En utmaning man inte kan låta bli att kämpa för. Det lär inte bli lätt...det är ju x antal gravid kg efter två barn och några sen innan oxå tyvärr. *suck pust å stön* Men jag har ju faktiskt gått ner allt en gång innan så nog f*n ska jag klara de igen, allt för att Fidde ska behöva vara öl-, vin- och whiskeyfri i ett år. Sen är de ju faktiskt för mig själv oxå!!!

kan man bli coolare i håret än så här?
                                                  Så här cool i håret är Oliver när han vill göra i ordning sin frisyr.
                                            
nähe, nu ska jag åter gå till att söndags softa. inga planer idag alls...
På återseende...

Regn, regn å lite mer regn...

Fy sjutton va de har regnat idag. Gick an första timman på markanden, men sen började vräka ner. När ytterligare en timma passerat blev de bilen hem och god fika istället. Går man på marknad måste man ju helt klart inhandla cocosbollar, smaskens med färska gammeldags cocosbollar. Vi köpte även en lyxlängd, men fy sjutton den var inte färdig bakad. Inte direkt att man åker tillbaka för att reklamera.

Trots regnet fick vi en mysig dag på markanden. Vi hade lurat med oss Marko och Noel också eftersom Matilda jobbade. Det tackar jag min lyckliga stjärna för eftersom Marko kunde bjuda oss på ett gott skratt. Han traskade glatt in i ett tält där de gav gratis massage. Efter 15 min massage skulle gubben visa honom alla deras fina böcker. Den kommentaren kommer jag leva länge på: "Jaså, ni är Scientologer, åh fan". Fidde och jag hade sett de direkt, men vi yppade inget till honom. Alltså den minen...mohahahhahah!

Om 10 min ska gästerna trilla in här. Då bjuds det på stekbord. Ska bli så smaskens. För er som inte ätit de vad kan jag säga, ett bord som man steker t.ex fläskfilé, bacon, korv och majs uppe på. Åh under till har man små fat som lägger t.ex. tomater, champinjoner, lök  å så toppar man med ost. Serveras med potatissallad å nåt gott bröd.
Oj, nu kom visst gästerna å jag som skulle grejat till håret oxå.
Ser fram emot kvällen...hoppas den blir lika lyckad som jag hoppas på.

Kramkram

Fredag är snart över.

Jag hoppas verkligen att lördagen har mer att erbjuda än vad den här dagen har gjort. Vi fick som sagt lite fika gäster på fm, strax därefter intog vi lite lunch för att sen återgå till att klura på vad vi skulle hitta på. Vi packade långt om länge in oss i bilen, men utan mål. Fidde styrde kosan mot Halmstad och när vi passerade Gullbranstorp trodde jag i mitt stilla sinne att vi skulle överraska mamma och hennes man i husvagnen, men ack va jag bedrog mig. Hans planer var Onoff och drömma om tv-apparater som vi defintivit inte har råd att köpa när jag är föräldraledig. LED-tv kostar ju bara 22 000kr.

Ett stopp på Citygross blev de också då Oliver var extremt glass sugen. Inhandlade den nya magnumen choco nånting. Den är så ny att den inte ens finns med på deras hemsida. Den smakade iaf som bounty fast med mörk choklad. Helt ok.
Så mycket mer blev de inte gjort...

Ikväll blev de hemgjord kebab och till fredagsmyset serverades hempoppade popcorn, min och Olivers favorit. Svågern svängde förbi efter jobbet. Han tog tre raka Fifamatcher, tur att inte ps3 åkte genom fönsterrutan....min gubbe gillade inte riktigt de det. Under tiden satt jag iaf och grejade med lite semester kort, fasen sommaren är redan slut...varför ska den vara såååå himla kort för.

I morgon hoppas jag på bra väder, gott humör på alla mina killar och kanske en tripp till Sjönevadsmarknad.
Nu blir de nog till att säga godnatt, Douglas somnade för natten redan vid sex...så han lär ju vakna rätt tidigt.

Natti!

Vilken lyckoträff på Douglas liten.


Min älskade busiga son.

Nån gång måste vara den första!

Alla är så seriösa med att blogg och dela med sig av sina liv, så jag kände att det kanske var dags för mig med. Har ju min familj 20 mil i från mig och det är ju inte varje dag som man lyfter luren och berättar vad som händer i sitt liv. Eftersom jag är föräldrarledig så tycker jag att jag borde finna nån tid på dagen som jag kan dela med mig en rad eller två om vad som händer i mitt liv och hur mina söner utvecklas.

Jag känner mig som världens mest lyckligt lottade kvinna. Jag har två underbara söner som förgyller min vardag, jag har en man som jag älskar, ett hem som jag är stolt över och ett jobb som jag trivs med. Nej allt är inte rosa moln hos mig :). Men de mörka molnen behöver man ju inte ta upp första dagen ;).

Fredag idag, mannen har semester och vi har för sjutton inga planer alls *suck*. Borde verkligen engagera oss när vi har möjlighet till de, fast ibland är de gott att bara vara med. Nu fick vi fika gäster...de är ju aldrig fel en fredag.

Ha en fin dag!

RSS 2.0