ser fram emot...

morgon dagen då vi ska ha massa trevligheter för oss. vi ska börja med att åka ut i skogen och grilla om vädret tillåter. sen ska vi maskeradfest hos matilda med familj, även tanja med familj är bjudna. De blir mexikanskt på meny...knytis. Jag älskar tacos å allt annat sånt gottit. Mmm mmm mmm...
Ser oxå fram emot att få slippa ta hand om Douglas själv som har varit extremt besvärlig på eftermiddagarna denna veckan. Så fort fidde har lämnat huset så har han lagt till med ett strålande humör, fy sjutton. Skrikit å gnällt å inget har passat...nä fy bubblan den perioden får gärna försvinna snabbt. Ingen höjdare alls.

Idag har vi haft en jätte mysig dag helt klart. Linda och jag å så douglas förstås gick på stan i halmstad. Jag shoppade inte speciellt mkt, Linda införskaffade sig en skitsnygg jacka *avis*...hon var så himla fin i den så jag är glad över att hon köpte den.
Fidde och Nicklas tog med sig Oliver till busfabriken i hopp om att få leka...men våran stora kille sköter sig själv och ville inte ha med sig några "farbröder" inte hihihi... De bidde donken efter de, till oliver stora lycka...tydligen nickes med ;) En snabbvisit på eurostop när vi ändå var där.... Har hittat en grej på BR som jag gärna vill köpa till min skrutt i julklapp eller födelsedagspresent...fidde är dock inte lika förtjust som jag.

jaja, jag får väl försöka övertala min man.

åh om de är nån som har missat de, så är de bara 1,5v kvar till Pink!! Fan va vi ska ha skoj systeryster!


puss alla mina nära och kära

tjuvkikaren Douglas...

Idag har Douglas ålat från vardagsrummet in på toa och tjuvkikat på Oliver när han duschade. Oliver blev jätte rädd först men sen bara skrattade han å ropade på mig att Douglas vill oxå duscha. hahah som han måste ha kämpat över trösklen och badrumsmattan. han fick duscha när Oliver va klar och var hur nöjd som helst med de...

Han har även ålat från mitten av vardagsrummet in i vårt sovrum...jagat en boll som han var helt hysteriskt förbannad på pga att den rullade.

Gårdagen som började så himla ljuvligt slutade inte så ljuvligt precis...vet inte va de var med Douglas igår. Men han skrek sammanlagt i 3,5h givetvis när fidde hade åkt till jobbet. jag var helt slut körd igår. Stackars Oliver fick ta mkt som han inte borde gjort...men jag bad om ursäkt innan han somna. Vill absolut inte va med om de igen.

nu ska ja se greys....
puss å kram

Ljuvligt höstväder!

Än så länge har det varit en toppen dag här. Fidde, Douglas och jag gick en härlig höst promenad i solskenet. Det blev doktorspromenaden på hemvägen, så ljuvligt vackert det är där sådana här dagar framför allt.





Sen blev ju lyckan total för Oliver när han fick provsitta och även åka med ett varv runt lekplatsen i fabos traktor.
Noel kommer hit å leker en stund med Oliver. Misstänker att jag och Matilda ska planera lite inför helgens halloweenmys.



så mkt mer blir de inte skrivet här idag.
höstmys å folket.
kram

vilken helg...

I fredags var jag med jobbet på Skrea aktivitetscenter och gjorde guldjakten där. Jag tyckte vi var jätte duktiga, men då vi inte varit lika snabba som andra laget som hunnit med ytterligare en gren så förlorade vi.. De kanske vi hade gjort ändå, men jag tyckte iaf att vi var super duktiga och hade ett gott samarbete, förutom vid stationen där man skulle gissa vilken krydda...där gick de lite hett till heheh. jag kunde iaf stoltsera med att känna vilken sort de var....coca cola eller pepsi, annars hade jag nog fått en flane av fidde :)
Kvällen fortsatt vi på Bratt där rektorn bjöd på 3 rätters. Först var de en aptitretare med ett ljus och ett mörkt bröd och en liten snitt. Sen fick vi en skagen-toast till förrätt (fast de va ingen toast anser jag, de va en rostadmacka med klet på) Jag som inte gillar räkor fick faktiskt i mig den ändå...med lite citron funkar allt ;) Till huvudrätt fick vi kycklingfilé med potatisgratäng. Till efterrätt serverades chokladrulltårta med nån kladdig kräm och några björnbär.
Kvällen blev inte särskilt lång, jag var hemma vid elva tiden å då var marko och matilda här och höll fidde sällskap.

Lördagen vaknade vi upp med en liten fis som inte alls mådde bra. 39,6 visade tempen och en äcklig köttslamsa satt över tanden som inte vill komma igenom. Min snälla svärmor tog Douglas iaf, eftersom vi inte hade nåt emot att hon hade ont i halsen....feber o halsont samma skit hahhaha.... Farfar ordna iaf biffen helt klart hehehe. Han masserade bort köttslamsan och på söndagen var tanden uppe. Dock kom febern tillbaka på kvällen...men den är bättre idag å han är mkt piggare.
På lördagen hade vi barnvakt av den anledningen att vi skulle ha badfest. Det var nog den lugnaste badfesten hittills. Nicklas höll bara i en bastuviftning å mannen min höll i två, helt klart impad. Lite synd att inte fler följde med ut...hade hoppats på en fartfylld utekväll, men de blev inte riktigt så. Vi fick fixa taxi till JP som säkerligen hade blivit utslängd annars eftersom han sov på krogen. Å mannen började som vanligt klaga på hunger... så kvällen ute blev inte särskilt lång, tack o lov ordnade matilda skjuts hem. Tackar för den.

Men fy fan, rent ut sagt, va tyst å tomt de var å komma hem. Fidde frågade om han skulle stänga av datorn med, men de hade blivit otäckt. Vaknade vid elva och insåg att vi måste upp för att göra oss i ordning å sen hämta barnen...men ack va ja bedrog mig...ställa om klockan kanske. Så vi sov en timma till, gött gött!
Sen hämta vi skruttarna. Åh så vatt de simskola och fikagäster på de...
Filmmys på kvällen, söndagslyx me like!!!

Nu börjar iaf hatveckan, fiddes em-vecka...ja kommer verkligen gå under om han ska jobba tvåskift efter jul, då blir ja knäpp i huvudet....finns inget värre än em-vecka!!!!
Nähe, nu ska ja ta ett röj på Olivers rum....rensa bland leksakerna så att man kan göra plats för nya vid jul hahhaha.
ha en bra vecka gott folk.
puss

klurigt som sjutton

Regler
  • Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
  • Kopiera detta till din blogg, utmana ungefär 5 personer och berätta det för dem.
  • Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
  • Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger!


1. Vad heter du: Emelie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elit
3. Flicknamn: Ebba
4. Pojknamn: Emanuel
5. Yrke: Ekonom
6. Färg: Evighet (en blå färg hos Alcro)
7. Klädesplagg: enarmad tröja (finns fasen inget)
8. Mat: Entrecote
9. Sak i badrummet: Element
10. Plats/stad: Eskilstuna
11. En orsak att vara sen: Eldsvåda
12. Något man skriker: Eller hur?!
13. Film: Eldfödd
14. Något man dricker: Enbärsdricka
15. Band: Eminem
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Ekvägen
18. Bil: Essex (tillverkades 1918-1932)
19. Sång: En dag (Tommy Nilsson)



Testa!!

redan torsdag...

åh snart är de helg. Fidde ska vara ledig sista natten för han ska röntga foten tidigt i morgon. Så imån blir hela familjen hemma. ÅH allt är klart här hemma...så nu kan man bara njuta av att vara mammaledig.
grått och trist höstväder är de dock ute, gillar vi inte alls...vill ha lite sol iaf...

imån ska ja iväg med jobbet, ska bli riktigt skojigt. Åh på lördag är de badfest ska bli både skönt och skoj.
dock är de några som har backat ur, så himla synd. men vi hoppas att de vi har bjudit i efterhand kan komma istället.

snart hämta Oliver, fasen va fm går fort.... Åh inte vet ja va jag ska göra för lunch, är inte sugen på nånting.
jaja, ja kommer la på nåt...
tjipp tjipp

Tack för igår.

tack för igår Linda för att jag fick komma på din tjejfest. middagen var supergod och efterrätten lika så. Drinkarna ska vi inte tala om...dock inte lika goda i morse, smakade tranbärsjuice i munnen hela fm. Vatt lite pust å stön i morse, men de rättade till sig med lite skräpmat å en varm dusch.

Var verkligen så skoj att få komma iväg lite å tjöta lite skit å få vara vuxen utan "ansvar"...eller hur man nu ska uttrycka de. Barnen hade varit exemplariska  med pappa fredrik, gott..

Fidde blev inte så sen i fredags, taxin stod på uppfarten redan vid tolv. Men dock var la inte hans tillstånd lika trevligt...svammel, sludder, men de klagar jag inte på. De ja va irriterad över fyllesnarket ja fick lyssna på i en 1h. Ja kan verkligen inte koppla bort sånt....men barnen sov länge så dagen var räddad iaf. Åh de gjorde de idag oxå...vi satt inte vid frukostbordet förrän strax efter tio.

Jag har verkligen undvikigt hollywoodfruar, men nu råkar de visst börja å jag har haft de på i bakgrund i max 5 min. åhh jag är redan irriterad. Denna anna anka, "feta mammor är fruktansvärd, dom borde skämmas" bla bla bla..."när ja är 60 ska jag vara så här snygg å vältränad så alla säger oh look at that hot mum." "Jag tycker de är skamligt när mammor blir feta å går i mysbyxor så fort de gift sig, de är inte det deras män förälskat sig i". osv osv..
eller den andra blonda historian som tar på sig läppstift minst 3 gånger per timma för annars är man naken. "Ja köper minst 15st åt gången."

Nähe, nu ska ja knoppa...för se de programmet tänker ja inte göra....
Tack än en gång Linda för  igår. Å tack bubben min för att jag fick åka å du har skött ruljansen hyfsat själv här idag.
Puss puss

ensamheten är total....

inte utan att man känner sig lite ensam så här en fredag kväll när fidde är på aw med jobbet och barnen sover sen en timma tillbaka. Visst sitter jag å myser till idol och är nöjd med de....men lite sällskap hade inte skadat.
Jaja, jag får väl inte klaga...imån är de ju fidde som sitter här ensam, fast han har ju sin vent med goa gubbar där... Ser jätte mkt frame mot tjejmiddagen imån, känns som jag behöver få komma iväg lite å fylla på lite energi... Fidde har ju faktiskt lovat att han ska ta knoddarna på natten/morgonen lör till sön...å de hoppas jag han håller. Sen hoppas jag att han inte kommer hem alldeles för sent och alldeles för knackelibang....för de räcker ju med att barnen underhåller mig på nätterna behöver ju inte har en karl oxå som gör de.. Plus att hans bakfylla tyvärr brukar gå ut över familjen vilket jag tycker är mindre roande..
Vet inte va som händer på dan imån, fidde är nog inte speciellt intresserad av att typ åka till badhuset...eller som Oliver säger badäähuset. Några andra idéer har jag inte än iaf...
nu är reklamen slut, dags att se sista biten av idol sen får de bli tjejfilm.
over and out

Å regnet de bara öser ner..

Fy vilket höst väder, inte de minsta skoj. Har dess utom en son som absolut inte vill sova fm. oliver är på dagis en stund till, å fidde jobbar nån timma till. Själv skulle ja tränat tänkte ja, men de är inte de smidigaste när Douglas bus är vaken.

De har inte hänt nåt alls denna veckan, där av mitt minimala bloggande. har inte gjort nåt direkt, mer än de vanliga städa, tvätta å byta en miljard bajsblöjor...så nää tanden har inte kommit. Envis rackare...
Fidde har varit på besök...äntligen...med sin fot hos doktorn. Antagligen benflisor som ligger å skaver i hans fot. Han inväntar remiss till röntgen, men va läkarn sa så gör de inget åt de utan de får självläka och kan ta upp till 5 månader, i vissa fall blir de inte bra ändå.

Nu är de iaf helg, vi ska veckahandla på ica maxi i halmstad då de har nåt jubileum med massa rabatter... Sen ska fidde på aw ikväll å jag ska på tjejmiddag i morgon. Så de är va som händer i vår familj i helgen....
Ha en trevlig fredag.
kram

Det blev ett klagobrev!!

Fabos ansvariga person för tvättstugorna har fått sig ett klagomail vill ja lova. Är så jävla trött på att våra torktumlare inte fungerar som de ska. Man betalare flera tusen kr i månaden för att bo i deras lägenheter då ska de fan hålla standarden på sina grejer anser jag. Vi har bott här sen i juni och den ena torktumlaren har inte fungerat på hela tiden...helt sjukt illa!!! så ja skickade iväg ett och annat morr morr!!!

Nog tjötat om de.

Som vanligt är Oliver och Fidde iväg på gympa idag. Jag å O var iväg igår på simskolan, igår klarade han äntligen pardyket ner till botten, yes!!!
igår var vi även hos svärmor och hälsa på, fick lite mat och efterrätt i magen. Oliver fick sig en klocka som de köpt i present från Turkiet. Sen blev vi bokade barnvakt en lördag i november. Så nu känns de nästan som hela november och är bokad.

Igår kväll fick jag även ett trevligt sms, blev inbjuden på tjejmiddag hos svägerskan. Mycket trevligt de ser jag frame mot...fasen, de blir massa egentid för mig framöver...så lyxigt. Fidde ska på aw på fredag, ja på tjejmiddag lördag sen fredagen där på ska ja på p-fest och på lördan där är de badfest. Lyx lyx lyx....mycket behövligt. Sen inväntar ja ju inbjudan till en fest i slutet av november som jag redan har fått inside info om ;)

Nu ska ja träna D lite i att sitta, å så måste ja verkligen vattna blommorna...
tjipp tjipp

Lördag o lördag...

Softisch...mmm...so nice!!
Matilda med familj var här en sväng igår, alltid lika trevligt. Men först hade vi varit på gekås å köpt oss varsina vinterjackor. För de går det snart åt vill ja lova..brr!!
Det var riktigt soft här igår oxå.

Idag har vi varit en sväng hos Ola och Jenny, Fidde har omformaterat en av deras datorer. Ikväll kommer Matilda med familj för en fotbollskväll här. De blir massa smarrigheter och en del dricka. Då jag valde idol igår, så har karlarna valt fotboll ikväll...fullt förståeligt med tanke på denna ödesmatch de visar mellan Sverige och  Danmark...tänk om svenskarna blir utslagna av danskarna å inte får spela i vm, oj oj oj...de lär bli många sura miner. Förutom från Marko då som hejjar på danskarna trots att han är finne.

Nähe, förbereda gotteligott och softa vidare...mmmm lördag!!!!
pussen å kramen

hoppas på en lugn helg

Tycker det har varit fullt ös ett par helger nu, så de hade varit skönt med en lugn helg faktiskt.
idag kunde gubben börja lite tidigare så jag hoppas på att han går med på en tur till gekås när han kommer hem. Behöver verkligen köpa vinterkläder till alla utan Douglas som får ha arvegods! Borde även hitta ett par vinterskor till mig, men de får nog vänta lite...får nog gå igenom va jag har i gömmerna först.

Tänkte bloggat igår kväll, men de ville inte den här sidan alls. så jag får dra en snabb resumé av vad som har hänt... I onsdags hade vi babycafé här hemma, så de var mkt trevligt tjatter och  en del barnskrik. Douglas försökte mästra Sigge, han visade helt klart att han bestämde bland sina leksaker hahahha. Stackars Sigge hade tillslut Douglas över sig...D nästintill slängde sig över för att ta tillbaka sina leksaker. Fick stort plus i kanten för mina chocolate chip cookies. De andra kakorna slank oxå ner...så tjejer, på måndag, på måndag då kör vi hahahhaha...

Igår skulle vi varit hos Camilla på em, men de hade hon glömt bort pga en strulig fm. Så vi begav oss till Matilda istället, vilket var väldigt trevligt. Fick pratat av mig en del och sen bjöd hon på svensk husmanskost, pastaskruvar med stekt falukorv hihi. men jag klagar absolut inte, barnen åt bra och jag slapp ju göra nånting själv...bästa pluset av allt är ju att man slapp äta ensam.

Så nu har jag klarat av den här em veckan oxå, gött!! Så nu tar vi helg gott folk!
Kram på er


Oliver vänder över till flytläge, kommer enbart ha litet stöd i nacken.


Mina gympa killar.
(Marina som oxå är med på bilden är egentligen Olivers simlärare, Pernilla är på sem när bilden togs)

Krångel Bert!!

Jag har fått en krångel bert till son...herre gud denna skrutt. Idag fick han för sig att han inte skulle äta mat överhuvudtaget, han totalvägrade. Det "värsta" straffet han kan få är att behöva sitta kvar vid bordet, han vägrade ändå att äta. Då blev de direkt ombyte till pyjamas då bröt han ihop å villa ringa pappa... Åh Fredrik som i vanliga fall när han är hemma inte kan hålla humöret lyckades få min son till att sätta sig vid bordet och äta upp sin mat, vet inte riktigt hur de gick till. Dock vet jag att han försökte först med mutor...men dom var inte Oliver intresserad av alls. Men som sagt maten blev tillslut uppäten och ordningen var återställd.

Sen började vi om med krångel vid tandborstningen men då hade jag ett ess i rock armen hahahah. En ny fin tandborste med krokodil på, oj oj oj så smidigt de gick. Sen läste vi bok och han somnade sött i sin säng vid kvart i åtta.

Douglas liten kräktes upp hela sin välling i sängen precis när han var färdig...där fick jag för att jag hoppade över näsdroppar. Ville inte ge honom några idag då han har haft  lite blod i sitt snor idag...stackarn. Men förhoppningsvis fick han upp allt snor tillsammans med vällingen.... ja vet ingen trevlig läsning precis, men de är min vardag just nu. Jag skymtar ju tanden under huden nu, huden är alldeles genomskinlig så de borde ske vilken dag som helst tycker jag. Men med vår otur så... Tycker så synd om Douglas som ska behöva vara så förkyld å ha så ont i sin mun.

Annars har inte så mkt hänt idag, jooo förresten har fyndat ett par vinterstövlar till Oliver idag. Halva priset på Kullens skor, helt klart mkt nöjd. Åh de verkade han med när han fick prova dom.
Imån blir de städning och besök av töserna med barn...trevligt trevligt :)

Åh så skickar jag en tanke till alla de carlsbergarbetare som än en gång har blivit trampade på, framförallt min man och min älskade vän Pernilla.
kram på er

Då var den trista em veckan här...

Jag verkligen hatar när Fidde jobbar em. Det är alltid nåt som strular då. Trots att jag tycker vi har hyfsat bra rutiner och de brukar gå smärtfritt typ när han är iväg å spelar fotboll å så, men så fort vi kommer till em så kör de ihop sig.
Idag ska jag iaf tvätta en veckas tvätt *suck*. Sen får jag ju åka med Oliver på gympan...har varit med och tittat på två gånger nu, men har själv inte deltagit denna terminen. Ska bli skoj att visa Pernilla att han kan göra kullebytta (eller hur de nu stavas hahahha, totalt hjärnsläpp)

Helgen har iaf varit kalas. I fredags var vi hos Matilda och Noel, Marko kom vid tio tiden. Där fick vi fantastiskt god smörgåstårta, herre gud så god den var, för att inte tala om chokladfonduen vi fick efteråt. Mmm mmm mmm!!!
På dan var vi en sväng i varberg å min kära man fick köpa sig två spel å Oliver fick köpa sig två filmer. Jag å Douglas fick ingenting....
Lördagen for jag ner till stan för att köpa mer panodil till lilleman och kom även hem med kläder till honom, så i helgen har alla pojkarna fått grejer/kläder...men jag har inte fått nåt *snyft* Vill ju oxå shoppa.
Jaja, på kvällen begav vi oss till varberg igen för att hälsa på Mia och Peter. Där bjöds de på paj och till efterrätt fick vi fruktsallad med vitchokladssås och glass. Det var gottit värre, men  vi blev så där extremt övermätta. Vi kikade på körslaget medans Douglas för andra kvällen i rad roade oss. Han som brukar somna vid sju har varit körig i magen å har inte alls kunnat sova i vagnen.
Det verkar inte som den där förbaskade tand nr 2 vill tränga igenom. tycker så synd om honom med sin snoriga näsa och svullna tandkött. Han gnager på allt å dreglar som en hund...

Igår var det som vanligt simskola, Oliver var lika duktig igår som förra veckan...men han tycker det är otäkt att dyka ner till botten. Sen var vi nere vid havet å kollade på vågorna, för de stormade ju här igår å typ hela helgen med för den delen. Igår hade vi till och med strömavbrott givetvis när maten stod på spisen. Men den kom tillbaka efter 20 min..så jag hann mysa till de lite med levande ljus.
När barnen lagt sig tittade vi på ännu en pissdålig film,  Drag me to hell (eller nåt sånt)...dålig dålig dålig! Se den inte gott folk...
Nu blir softisch i soffan en stund innan jag ska ta tag i tvätten.
kramkram

Sova hade varit skönt..

Min man klagar på hur jobbigt det är att jobba natt, å hur synd det är om honom som måste vara vaken om nätterna. han får ju iaf sova sammahängande på fm. Tycker han gott kan sluta med att klaga! Dessa tänder gör mig tokig.... Har snart avslutat min andra vecka med sömnbrist. I natt vaknade Douglas vid 1, vid halv fyra tassade Oliver in, Fidde kom hem strax efter de, Douglas vaknar igen vid halv sex, ja har svårt att somna om pga åska vid kvart i sju var de bara till att snällt traska upp för då hade lill mr givetvis bajsat. Nätterna rullar på så här....suck pust å stön! Trodde i mitt stilla sinne att tand nr två skulle ha trängt igenom vid de här laget, men icke.

Ja vet jag ska inte heller klaga de finns de som har värre nätter än ja... Men att få sova en natt sammanhängande hade varit guld värt. Eller iaf få lite uppskattning av sin man över att man sköter om hela hemmet och att han inte behöver gå upp någon natt alls!!! Det är bara ett par ord som behövs för att förgylla ens vardag.
Jag har alltid sett mig själv som att vara en sån person som kan hålla humöret och inte brusa upp för små saker...men när man inte får sova försvinner även mitt goda humör.

Nåja nu är de iaf helg och jag behöver inte göra nåt speciellt mer än att se till att barnen får mat i magen, så de lär bli mkt softisch här vill ja lova. Förhoppningsvis blir de till att umgås i goda vänners lag båda ikväll och imån kväll. Nästa vecka kommer den veckan som jag minst tycker om, fiddes em-vecka...det är fasen alltid något som krånglar då. som de ser ut har jag rätt mkt inbokat vilket är skönt för bara sitta hemma och uggla gör absolut inte saken bättre. När jag ändå har klagat så mkt kan ja ju passa på å klaga lite till....detta eviga kräkande, kan de inte ta å sluta snart jag blir tokig!!!! Oliver slutade när han var åtta månader...men det var betydligt mkt mindre efter att han börjat med vanlig mat. Men så är inte fallet med Douglas.... bla bla bla bla bla...

Sorry gott folk, lovar att nästa inlägg ska ja inte klaga något alls!
Hoppas iaf alla får en skön fredag och en underbar helg. Det ska jag försöka ha... Funderar på om jag ska laga till en mysfrukost för mig å Oliver innan jag ska väcka honom.
tjipp tjipp

Borde höra hur de knakar...

Att en så liten skrutt kan växa så in i... Idag har vi varit på 6månaders kontrollen. Åh jag kan lugnt säga att äta vanlig mat/gröt/välling kan ge sånt resultat, nästan 1kg på en månad hahha. Så nu väger Douglas 8270g och har växt 3cm den senaste månaden så nu visar måttet 70 cm lång. Där med dags att byta till stl 74 och byta bilbarnstol börjar nog oxå bli läge. Hoppas på att kunna hitta nån som vill köpa våran, den är alldeles för fin för att slänga...kan la hoppas på att de finns nån som är sugen.

sen måste jag ju bara få kritisera lite oxå, alltså barnläkaren som är kopplad till bvc herre gud va är de för en människa. Hon vågar ju för sjutton knappt ta i barn och möter inte blicken med föräldrarna. Sen kan jag inte slutat att irritera mig på hennes sätt att prata..jag kan inte ens förklara hur de låter, hon stammar inte utan de är nåt extra hmmande efter varje ord. Helt klart en mkt märklig kvinna. Men hon kan sin sak å de är ju huvudsaken...

Nu ska det packas ner lite grejer till Douglas å sen hämta Oliver. Vi ska nämligen till vessigebro och intaga lite lunch hos Maria och Meija söt. Givetvis kommer Linda och sigge bus.

Förresten är de bara jag som tycker de är märkligt väder ute, på den senaste 1h har jag haft strålande solsken, ösregn, mer sol, hagel, mer sol....
Gott folk, ha en trevlig lunch och en bra dag.
kramkram

RSS 2.0