Måndag morgon...

Jaha då var det ny vecka igen och inget står på agendan förrn på fredag då vi ska på vin och chokladprovning. Rätt skönt att inte ha massa inplanerat då helgen har varit extremt intensiv.
I fredags var vi ju som sagt på Liseberg, hur ljuvligt som helst. I lördags var Fidde först på släktträff/kalas och sen bar det av till Nässjö. Där åt vi kräftor och annat gott, lite vin slank ner också. Så jag har inte vågat ställa mig på vågen än...blir nog inget bra resultat denna veckan.
På söndagen åkte vi upp till Jönköping för att gå på husvagnsmässan. Syrran, Matte och Wiktor följde också med, men de blev inte att vi gick ihop. Svärmor och Svärfar  med barn var där med, samt svåger och svägerska...men som sagt det går inte att gå ihop. Vi hittade en del fina vagnar och nu vet vi på ett ungefär vad för planlösning som skulle kunna passa oss om vi köper vagn nån gång. Men det är absolut inget bestämt. Men visst blir man sugen, riktigt sugen...

När vi väl kom hem och satt för att äta var inte Oliver det minsta intresserad och la sig rakt över bordet och säger att det går inte. Det sa bara pang så var febern där, 38.6 grader. Så han är hemma från dagis idag, vet dock inte om han har feber idag eller om han är medtagen på något sätt. Han och pappa ligger nämligen fortfarande och sover. Douglas vaknade halv nio, så snart vankas de nog frukost. Idag blir de tvätt av ett ton kläder...hur i helsike kan de bli så mkt kläder på en vecka.


Älskar detta kortet, Oliver ser så himla glad och nöjd ut!


En oerhört redo kille ;) Han gjorde ljudeffekter innan planet startade..

Nu blir de visst frukost bestämmer Douglas, undra om jag kan få med resten av familjen oxå...
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0