är så glad

ibland ska man ha lite tur. Hade tänkt att jag idag skulle påbörja operation "spark i röven"...men de behövdes inte. Halv tio idag kom det efterlängtade telefonsamtalet. VI HAR FÅTT DAGISPLATS :) JIPPIE:) Efter många turer fram och tillbaka med besked att de finns inga dagisplatser i falkenberg, de ligger hos förvaltningen bla bla bla...så har vi hör och häpna fått plats på Olivers dagis. Wiihoo!! Dock får vi vänta till maj, men va gör väl de..hade kunnat vänta till juni om de vore så bara för att få plats på Hertingsgård(fast de behöver ju inte dom veta förstås)...är så glad så glad.
Visserligen får vi lösa två veckor på något sett, men de får helt enkelt gå.

Douglas har fått en ny favorit, Nike är den utsatta för detta...han kunde inte lämna rummet på kalaset igår utan att Douglas följde efter eller blev ledsen. De äldre på kalaset blev så imponerad av honom då han kröp runt till alla å inte var de minsta blyg....plus i kanten var nog att han sa pappa till alla män där, de tyckte de var så sött hehehe. Själv är jag bara tacksam att kalaset gick smärtfritt med två duktiga killar så man slapp skämmas eller jaga runt dem som en tok, de är ju alltid smidigare när man båda två. Är glad över att fidde slapp jobba sent igår iaf så vi fick en lite mysstund denna helg.

Nu vankas de vardagsrutiner igen med allt va de innebär å lite till. Denna vecka är de föräldragrupp, medarbetarsamtal, knådning, träning och restaurangbesök med bio efter (svärmor, svägersker, fiddes fastrar ska iväg för att fira Annbritt. Sen var de nog inget mer på menyn än så länge...
ha en bra måndag, själv ska ja tvätta.
kram

Kommentarer
Postat av: marthina

Å vad gott med dagisplats där ni önskade! Grattis!

2010-02-15 @ 13:51:39
Postat av: Emlan

tack tina, ja de är så himla gott!!

2010-02-16 @ 09:13:49
URL: http://mysemlan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0