Nu inväntar vi Ölandsresan!

Då har vi klarat av vår bröllopsdag, en 30års fest å en Bajen match. Dagarna springer förbi vill ja lova...

Bröllopsdagen gick i lugnets tecken. Min bror med familj tittade förbi på en snabbvisit, vi hann tjöta lite skit å äta lunch ihop innan de begav sig igen. Synd att de inte stannade över natt den här gången...
På kvällen gjorde vi trerätters som var ofantligt gott. Förrätt: Chevrebollar med knaperstekt bacon och balsamico.
Huvudrätt: Vitlöksmarinerad Oxfile på potatisbädd. Efterrätt: Vitchokladpannacotta med jordgubbar
Mumsfilibabba alltihop vill ja lova. Avslutade kvällen med att titta på Dejavu (som vi inte sett trots att den är så pass gammal nu). Åhh ja, jag drack skumpa :)

Igår var vi å lämna Oliver hos mormor å han va väldigt nöjd. Stackars Kenneth fick nog inte en lugn stund. Tack för barnvaktshjälp.
Vi begav oss på 30års kalas hos Fiddes syster. Väldigt trevligt och skojigt. Söting Douglas somnade 20, vaknade när åkte hem å va vaken i 25min...sen sov han till halv elva då ja väckte han. Å här får vi tacka Toppis för skjutsen...massa kramar å tack! Å Grattis Jojjo på födelsedagen å tack för en mkt lyckad fest.

Idag tog vi de väldigt lugnt på dan, gick en runda ner till stranden för att kolla alla bajen fans. Sen kl 18 va de avspark FFF-Hammarby....slutade tyvärr 0-0. Oliver va jätte duktig på matchen om än lite rastlös....å lite läskigt var de allt i början då alla skrek, men sista kvarten hade han vant sig å sjöng med i alla klacklåtar han kan:)
Å här tackar vi mormor å Kenneth igen för denna gången satt de barnvakt å Douglas som inte fick följa med.

Nu vankas de snart sängen...
Ny dag imån, men grillning på kvällen med gamla grannarna.
Kram

Kommentarer
Postat av: tina

Hejhej!



Låter som om ni har det riktigt bra:) Vi har avnjutit 3 underbara veckor i vår sommarstuga. Har preic läst om all god mat som ni har lagat. Har du lust att skicka recpeten på allt?:) inklv wiskeysåsen?



puss å kram

tina

2010-07-19 @ 21:08:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0