Lindex tävling

Om man går in på lindex hemsida kan man vara med och tävla om ett par nya trosor per dag i ett helt år, de ni tjejer...de hade la va varit en kul vinst.
http://www.lindex.com

Ikväll vankas de personalfest, tjoho! Min älskade man har gjort ett quiss åt oss... Hoppas att solen tittar fram tills ikväll.

Igår em/kväll hade vi det riktigt myyys! Vi cyklade in till stan å va på glasbanken, sen avnjöt vi mjukglass *mums*. Sen cykla vi hem å busade lite med barnen och förberedde inför grillningen. Sen grillade  mannen fantastiskt god kyckling till de hade vi nypotatis å kall sås. Vi grillade även majskolvar, svamp och lök. Sen hade jag gjort en tomat och fetaostsallad (sån i "marinad"). Drack gott till de... Vi satt ute till kl va 22 då det började mullra och blev kyligt.

Ser fram emot fler sådan kvällar:)
Nu ska ja äta lunch.
Kram

Medarbetarsamtal

Idag har jag varit på medarbetarsamtal å för en gångs skull kändes de riktigt bra. Min nya rektor/chef är så mkt bättre än den förra. Han strukturerar upp det på ett helt annat sätt. Åh trots att man svamlar på så kan han knyta ihop de man sagt så de låter riktigt bra:) Fasen med de är nästan så man önskar att de var lönesamtal vi hade idag, för såååå bra kändes de....då kanske de hade kunnat trilla in en lite högre slant än den som förväntas komma i slutet av oktober. Å de är ett kapitel för sig....avtalet för lärarförbundet är klart med att man på lokalnivå ska få vänta ett halvår innan de bestäms vilket "taskigt" löne påslag de blir.... Antar att man får jubla om de blir knappa 500.
Jaja, jag vet de är lågkonjuktur....

Idag har jag oxå träffat föräldrar till den nya eleven som jag ska ta emot...de var ett spännande möte, men efteråt var jag helt slut. Å mitt humör gick dessvärre ut över min familj... Men till viss del kändes de lite befogat....ja min älskade man så kan de va... Jag vet att du inte har haft helg å vill ta igen den....men man kan lyfta ett finger här hemma oxå. Plocka undan utan att man ber om de, de är nog fasen de jag ska önska mig i 30 års present att båda mina barn och min man lär sig.
Tror säkert de är många mammor med mig å även några pappor som lägger mängder med tid varje dag bara till att plocka undan. ÅÅÅ nej jag är inte världsbäst å jag lägger oxå saker på helt fel ställen, men till 99% så är de ändå jag själv i slutändan som lägger det där det ska va.

Nähe...efter att ha brottats med Douglas är det snart dags att ta tag i nästan för att få honom i säng...han har inte somnat innan 21.30 sen i torsdags...rutinändring ja!!!!!!!!! (känns lite meningslöst för jag vet att på torsdag em när man tar semester då blir inget som vanligt ändå) Men tanken är god iaf...

Förresten knep jag hem ännu en tävling, å denna är till bara MIG. En prenumeration på valfri tidning hos tidningskungen, JIPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sommarläsning...ja tack!
Kram

Redan söndag å jobb imån.

Nu är det bara fem arbetsdagar kvar till semester (ev bara fyra funderar på att kompa fredagen).
Helgen har varit toppen, trots att Fidde har jobbat.
Midsommarafton var han ju ledig å den tillbringade vi tillsammans med vänner. Vi hade jätte mysigt å för första året på länge hade vi fint väder hela midsommarhelgen. Va ute nästan hela midsommarafton, tyvärr blev de ingen midsommarstångsdansande...får ta igen de nästa år (bättre planering med D:s sovtider krävs)
Avslutade kvällen tidigt då fidde skulle upp vid fem dan efter.

Lördagen bakade jag en himla smidig tårta som fanns med i Buffe på smördeg å nån philadelphiakräm....god å enkelt! Sen begav vi oss mot Vilshärad för en heldag hos mamma/mormor i husvagnen. Douglas slog rekord i att sova i sin vagn, 3h!! Oliver lekte med extra morfar en massa. Dock var de inte så varmt så de blev inget badande.

Idag har vi varit ute hela långa dagen. Först en promenad på 2,5 med besök på peggens glasscafé och kisspaus hos Angelica. Douglas somnade i vagnen å sov ute i nästan 2h. Då passade jag på å sola lite å Oliver roade sig med lite allt möjligt. Sen åt vi lite snabbt å därefter tog vi cykle+vagn till ica å köpte jordgubbar. Sen har de varit lekplatsen å bollsparkande för resten.
Nu har vi faktiskt gått in för att invänta Fidde sen blir de mat å tydligt fotbolls tittande då Bajen spelar idag. Jag tvättar, så för min del spelar de ingen roll för jag får ju ändå springa fram och tillbaka mellan tvättstugan å här.

Nu har jag två griniga kottar kring benen, så jag får avslut.
Tjipp!

Glad midsommar!

Douglas började midsommarafton med att vakna vid sex fick välling i hopp om en lååång sovmorgon. Kvart i sju var de bara att traska upp. Sitter å funderar på va jag ska hitta på tills resten av familjen behagar komma upp....
Städa av lite kanske...hoppade ju över de å njöt utav solen igår istället.
Va ju ljuvligt väder igår så Oliver å hans kompis fick bara de barnpoolen. Tack o lov har vi köpt en trädgårdsslang så man slapp springa med massa hinkar.

Sen åkte jag å Matilda å alla barnen iväg å handlade blommor (äntligen) så igår när D hade somnat fick jag planterat i min krukor ute. Det blev så fint på baksidan nu när vi även köpt utemöbler. Förra sommaren nyttjade vi inte baksidan nåt, men de lär vi göra i år.

Va himla skönt med en softis dag.... Å slapp faktiskt jaga Douglas med...när de stora killarna stannade på gården gjorde han de med...så tillåter bara vädret kommer poolen va uppe oftare:)

Nähä ta tag i dagen... Så de blir lite snyggt innan midsommargästerna kommer...dock ska vi ju bara vara här över lunch. Ska ju åka hem till dom på kvällen (Matilda med familj är de vi ska fira med) Blir ju en lugn midsommar då fidde jobbar 12h pass imån...å då åker jag å barnen till mamma/mormor

Kram

Skulle gärna vilja vinna så man kan göra en bakbok till Oliver.




"Jag är med och tävlar hos Lindet om en personlig bok (presentkort på 259 kr) från Beebook.
Var med och tävla du också, tävla
här!
Tävlingen avslutas 14/7 kl. 20.00 och vinnaren lottas fram!"

Tävla hos Sally du med....

Tävling- Dator

 

Asus EEE-PC 1005HA Rosa

Jag är med och tävlar om den här söta datorn hos Sally...klicka på länken nedan och var med du med.

http://pepeljuga.blogg.se

Lycka till!!

Onsdag å ledig resten av veckan...

Då var de onsdag och jag fick sluta lite tidigare för att avlösa Fidde som skulle till jobbet då Douglas inte får gå till dagis idag.. Jag blir så himla trött på de här nu...han har bara fått gå en enda hel vecka sen han börja på dagis. Annars har han varit sjuk hela eller delar av alla de andra veckorna. Tröttsamt!!!!!!!!!

Oj nu vaknade visst Douglas. Jag som hade tänkt skriva mer... Men får avvika.
Får se om jag återkommer senare...

Herre gud, tänk att få vinna allt de här!


”Jag tävlar om en Goodiebag för hela familjen värd minst 10.000 kr hos Carolina – var med och tävla du också”

*Barnkalaset sponrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Buffis Barnkläder sponsrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Carolines Smyckeskrin sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*DarlingExpress sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*GladaGrodan sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*LasseLasseLiten sponsrar med ett Presentkort på 300 kr!
*Memories for life sponsrar med en värdecheck på 1000 kr!
*Supergrafik sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!

*Bambino Mam sponsrar med Picnic-box, bestickset och vattenflaska!
*Barntyger sponsrar med en stor väska Tiny Zoo från Mairo!
*Bioform sponsrar med ett förkylningspaket till hemapoteket!
*Body and Spirit sponsrar med en påse granatäppelkärnor!
*Canvastavlan.se sponsrar med en valfri canvas värd 600 kr!
*Ekokul sponsrar med en Happy Mais mellanbox!
*Ekoleko sponsrar med ett ecokit, en dinosaurie!
*Johanna Form & Design sponsrar med body & mössa från sin Babyface-kollektion, samt kort med kuvert!
*Kalasform sponsrar med bakformar!
*Karin Herzog sponsrar med en Silhouettekräm!
*Kiddoz sponsrar med en barnvagnsmobil (max 8 bokstäver)!
*myHeart.se sponsrar med 52 romantiska veckor!
*MyOwnStyle sponsrar med ett halsband från MarMalaid!
*Nallebudet sponsrar med ett Nallebud värt 150 kr!
*Namnnappen sponsrar med ett paket valfria namnnappar!
*Natusan sponsrar med nya First Touch-serien!
*Onetex sponsrar med ett Nalle Puh påslakanset för spjälsäng!
*Pappaprylar sponsrar med en valfri Walltastic, 3D-tapet!
*Sagolikt sponsrar med en bok!
*Sakfabriken sponsrar med ett säkerhetsbälte för barn i kundvagn!
*Spöket Laban sponsrar med ett Spöket Laban-tält!
*StudioNele sponsrar med ett valfritt ”Love is easy”-tryck (21×30 cm)
*Willvin sponsrar med en valfri skötväska OCH en Willvin MultiDad!
*Önskefoto sponsrar med ett valfritt gosedjur med personligt foto!

———————————————————————————————————-

 

 

 

Jag tänker då iaf ta chansen, vill inte missa det för allt i världen:)


Riktigt illa!

Va länge sen de gick så många dagar mellan bloggandet. Men förra veckan gjorde jag extremt måååånga timmar på jobbet.
Måndagen var vanlig arbetsdag.
Tisdagen arbetade jag först vanligt sen hade vi vår sista apt för vt. Rektorerna hade ordnat hemligt resmål som faktiskt blev mkt mkt bättre än väntat...fotbollsgolf i Vilshärad (halmstad). Fy sjutton sååå skoj. Trodde faktiskt inte det, men de var super skoj å jag tycker jag var rätt hyfsad iaf trots att jag aldrig har spelat boll...å min tre årige son brukar kommentera de som så här "Mamma du är en soooopa på fotboll". Sen fick vi två rätters på en av restaurangerna i Steninge...de va mycke mumsigt, speceillt efterrätten som var vitchoklad panacotta med jordgubbssås uppe på.
Onsdagen var de först vanlig arbetsdag sen begav hela arbetslaget ut på en roadtrip till Lilla Äspered (Borås) där vi besökte Elisabeth Råberg (samma person som vi var på föreläsning på nån månad sen, å som oxå har handledit oss) En bra dag, men sent blev de även denna dag..
Torsdagen hade vi Ågrenska (Gbg) hos oss, handledning i Fragile X, intressant...men tyvärr började man känna sig rätt sliten efter en lång vecka och de var svårt att ta in allt.
Fredagen tog jag emot lärare, assistent och specialpedagog från en annan skola som idag arbetar med den eleven jag ska ta emot i höst. Jag försökte introducerad vårt arbetssätt för dem och och vi tillsammans kan arbeta kring den eleven.
Kommer bli en mkt mkt spännande höst termin...

Sen på fredag kväll kom äntligen min syster med familj! Så underbart att få vara tillsammans med dom. Älskar er så mkt. För att inte tala om den lyckan i Olivers ögon när kusin Cornelia änligen fanns på plats:)
Helgen fylldes av allt möjligt, grill, badhusbesök, shopping, tv-spel, vanlig spel, god mat o dryck...efter mkt tjat från min man (ja de är faktiskt sant) även lite kungligt bröllop.
Tyvärr går en helg alldeles för fort...som Oliver sa hon kan väl komma nästa helg med, NÄ tyvärr oliver...men mamma då kan vi åka dit.
Synd att de är 20 mil emellan...hade räckt med 2 om man säger så....

"musikapan" Eyepet är vääääldigt spännade!


Douglas "smitaren/upptäckaren" Arasjö

Funderar på att göra vår egen film "på andra sidan häcken"
Så här vackert har jag de på andra sidan gatan....

Nähe, har suttit i snart en timma med å försöka plita ner de här...har de inte varit telefonen så har de varit Douglas som är sjuk i vilken gång i ordningen den här våren vet jag inte ens har tappat räkningen.
Denna gången är  de 2 kindtänder, plus några tänder till som har gjort honom dunder förkyld och ögonen rinner upp till...sen har han antagligen ofantligt ont för han gråter en gång i halvtimman... Hade lite feber igår kväll, men fullt pigg i morse...fick faktiskt gå till dagis dom få timmarna...men ikväll visade febern på lite grann igen. Han är ju inte sjuk på de sättet som han varit de andra gångerna....men ack så jobbigt ändå. Kan han inte bara få vara frisk en hel vecka iaf....utan "tandvärk" eller annat *pip*.
Ha de gott allesammans...å njut för snart är de midsommar å stundande semestrar.
kram

sommartävling

"Jag är med och tävlar hos Lindet om en sommarpyjamas från Wilma & Morris.
Var med och tävla du också, tävla här!
Tävlingen avslutas 29/6 kl. 20.00 och vinnaren lottas fram!"


3,5 dagar

det var va vi hann med denna veckan...nu ligger Douglas i feber. Va f*n kan vi inte få vara friska för. har inte han haft tillräckligt med sina två veckor med vattkoppor. Blir så trött! Så imån är de vab för min del, trots att jag egentligen behövs på jobbet...men de är lika mkt kris på fiddes. Han har tolvtimmars imån å ska vara första man.
För min del är de alla som sökt sem för sina skolavslutningar som ställer till de tror de blir två man kort på jobbet imån då det inte finns några vikarier att få tag i...

Ja ja så är läget iaf...hoppas på en feberfri skrutt imån så att vi kommer iväg på kvällen å fira fiddes kusin på studenten...iaf en snabbis å ge henne sitt paket.
nu ska ja försöka underhålla stor skrutt som stökar runt i soffan som att han hade myror i brallan...eftersom han får vara ledig imån med kan jag ju inte lägga han förrän typ åtta.
ha de gott alla i regnet å hoppas ni håller er friska
kram

Reeegn!

fy sjutton va de regnar!
Så mkt mer har jag nog inte å säga för idag känns de som. Igår jobba jag sent så då vatt de inte mkt gjort när jag kom hem.
Idag ska jag försöka få tag i en examenspresent....har ingen aning om va hon vill ha.
Så var det med de....
Over and out

Tredje tävlinge på rad hehhe...




"Jag är med och tävlar hos Lindet om en valfri bokstavskudde från Bokstavsboden.
Var med och tävla här !
Tävlingen avslutas 28/6 klockan 20.00. Vinnaren lottas fram. Lycka till! "

En perfekt tävling till stundande sommar..


"Jag är med och tävlar hos Lindet om en prenumeration på valfri tidning
(värde mellan 200-450 kr) hos
Tidningskungen.

Var med och tävla om tidningar du också, tävla här!
Tävlingen avslutas 27/6 kl. 20.00 och vinnaren lottas fram!"


Tävlingar på rad...



"Jag är med och tävlar hos Lindet om ett presentkort på 300 kr hos Barntyger.se.
Var med och tävla du också, tävla här!
Tävlingen avslutas 23/6 kl. 18.00 och vinnaren lottas fram!"



OBS! Får inte Lindet länken att fungera, men om ni klickar på tävla här så kommer ni till hennes sida och direkt till tävlingen!!!!

Utan internet, tele o tv.

Trodde aldrig att det skulle hända när man har fiber, men ack ack va jag bedrog mig. Jag tittade på tv till kl var kanske 23.15 i fredags kväll...på morgonen va allt dött. Jaja tänkte min man de är bara till att starta om...men de var det inte. Det blinkade bara till en gång när han drog i och ur sladden annars var det bara dött!!!!!!!!!!!!!!!!
Tragik och sorg. Oliver tyckte vi skulle köpa ny tv, om de vore så enkelt... Försökte hitta ett journr till Fabo, men de har gjort om sina system så nu mera ringer man jour till securitas...å svaret från dom var att de kontaktar bara Fabo om det typ är vattenläcka eller nått annat sånt allvarligt.
Jag försökte förklara för kvinnan att det var allvarligt för oss, men till svar fick bara ni har väl en mobil...internet å tv kan man vara utan (förklara de för en treåring kände jag då) *suck*
Morr å fräs... Min älskad man ringde å felanmälde till telia istället...men de kunde ju inte skicka nån på  helgen. Tack o lov hade vi helgen bokad...men de är jobbigt när man inte kan göra som man själv vill.

Lördagen spenderade vi hos mamma å Kenneth i husvagnen, hade jätte mysigt i solen. Åt glass å förstås grillat på kvällen:)

Igår var vi på Liseberg hela familjen. Sicken ljuvlig dag! Knappt inget folk... Fick "förtur" i kön då de hänvisade alla barnvagnar till en å samma kö...så där sa de bara poff så var vi inne. Gick snabbt i biljettluckan med. Längsta kön var nog 10 min. När vi skulle äta på kvällen fick vi nästan en chock då det typ var folktomt på den restaurangen vi valde.
båda barnen var superduktiga hela dagen och hade förstås jätte skojigt. Douglas tyckte om att åka karusell. Åhh Oliver behöver ja la knappt säga nåt om han älskar de:)
Vann även denna gången stjärnvinst på toblerone (den ja vann i julas är inte ens slut haha) Oliver vann en liten leksaksbil å en påsebilar. Dock var han mkt besviken då han inte vann några chips (de gjorde han förra gången) Pappa vann inget alls å va lite "butter" över detta.... Oliver hade sån himla otur igår...för på varenda hjul han spelade på så blev de siffran i jämte han hade valt. Hela tiden var de så... Fortsätter de så får man nog sjutton gardera sig med att ta siffrorna precis i jämte de han valt.
Efter alla vattkoppor å sjukdomar den här våren så var det här den bästa dagen på mkt mkt mkt länge. fasen så skoj vi hade!

Bilder kommer sen...när vi får tillbak internet...
Kram

sol!!!

Muttrar lite över att jag inte har nån utomhus aktivitet på schemat i em. Men så fort jag slutar så ska jag ut i det underbara vädret!!!
Behöver få lite sol känner jag....
Mannen tog barnen i cykelvagnen å begav sig till svägerskan å även en tur till farfar. dom behöver oxå luft å sol efter dessa eländiga veckor.
De är typ 3 envisa koppor som inte vill spricka/torka...sen är de nog minsann skorpor på alla. De blir en dusch ikväll för hans del för då har de andra som varit stora försvunnit.
Men han är fortfarande inte sig själv än...grinigt å mammigt. Men förhoppningsvis så vänder väl även det snart.
Har bara tavigyl för i natt med, har lite ångest över de hoppas verkligen att klådan har försvunnit.
I natt sov han gott igen iaf *skönt*
Värst just nu enligt mannen i huset är den store skrutten....men de är ju inte så konstigt, snacka om att ha blivit understimulerad i en veckas tid. Inget dagis, ingen gympa, ingen simskola, ingen utomhuslek åhh när han sökt uppmärksamhet har lillfisen blivit helt hysterisk.
Meeeeen vi håller tummarna för fint väder å "friska" barn/vuxna i helgen så blir de aktivitet som heter duga;) Men som vi har sagt hemma de får bli en överraskning.
Kram

Jippie!

Jag vann igen...nåt som piggar upp bland alla vattkoppor. Så jag väntar på mail så jag kan gå in å beställa en snygg piké tröja (som från början skulle varit till Oliver men den får bli till sjuklingen istället tror jag bestämt)
Så ett jag vill rikta ett stort tack till http://lindet.blogg.se för ännu en rolig tävling och tack till simplycolor för vinsten:)

Trodde i mitt stilla sinne att tavigylen hade hjälpt då Douglas fick sova så himla gott natten mellan söndag å måndag. Meeeeen natten till idag var vi tillbaka på ruta ett igen näst intill iaf. Nån gång efter tolv bröt han ihop å vill inte äta sin välling inte ha nappen..va helt otröstlig även när han fick ligga hos oss. Vet inte hur länge han höll på å gråta, men när man ligger de känns det som 5 min är en timma.
sen vaknade Oliver mitt i natten å va ledsen å ännu mer ledsen var han när han inte fick komma in i sängen som redan var upptagen...satt på hans kant i en kvart innan han somnade om djupt.

Så man är lite mör idag av den dåliga sömnen å långdag på jobbet... men va gör man...vi kan ju inte va hemma båda två precis. Önskar av hela mitt hjärta att de vore över nu...vi är alla uuuurtrötta på vattkoppor.
nu ska jag tydligen leka krig med Oliver...som har lagt fram en "pangene" framför mig.
over and out

Vem vill inte vinna detta?!



"Jag är med och tävlar hos Lindet om ett kakfat från Blå Elefant.
Var med och tävla här !
Tävlingen avslutas 21/6 klockan 18.00. Vinnarna lottas fram. Lycka till! "

RSS 2.0