Dagarna försvinner!

Herre gud de är snart en vecka sen jag skrev senast. Vet inte riktigt vart förra veckan försvann nånstans, men den är över iaf.
Igår hade jag mitt efterlängtade kryddparty, de va jätte trevligt och en hel del handlat blev de.  Mia å Peter stannade på lunch, sen va de raka vägen till simskolan med Oliver. Märktes att vi ställt om klockan för vi var sega hela dan jag å fidde.
I natt va krångelfisen framme igen, Douglas va jätte orolig i va ledsen mellan tolv och ett. Så de sluta med att han fick sova hos oss, vilket jag försöker undvika...har ju redan en krångelbert som allt som oftast kommer in till oss...å han kom vid halv sex å fidde kvart över...va trångt i fam Arasjös säng i morse vill ja lova.

I fredags var vi på 1 års kontroll, Douglas är 77cm lång å väger 10640g. Trodde han skulle va längre då nästan alla 80kläder börjar bli små nu. På kvällen va vi bjudna till svärmor på oxfile och potatisgratäng mumsmums och givetvis såg vi lets dance finalen, som jag blev mkt besviken på då jag hade hoppas på Claudia som vinnare.
Lördag va de som vanligt en tur till halmstad och så massa mys på kvällen.

I fredags klippte Oliver sig, han blev sååå söt. Ska försöka få upp ett kort på de sen.
Nu måste jag sätta igång här med alla aktiviteter som måste göras denna veckan, har ju en kille som fyller ett så de blir ju kalas med allt va de innebär...mkt som ska förberedas å göras klart innan dess.
kram

Redan onsdag!

Usch va tiden går, nu är de bara 1v kvar till Douglas fyller åh bara 2v tills jag börjar jobba.
Idag har de varit städdag här. Åh på Olivers begäran har vi ätit tofflor (våfflor) Han tyckte de va jätte gott å åt tre st. Han är stor i maten när han bara vill å har tid.
Annars va har hänt här. hmm inte speciellt mkt.
Klurar på hur jag ska hinna med allt innan jag börjar...men motivationen till tråkgrejer är ju inte på topp precis. Pappersarbete ligger ju gärna med på bottenlistan...likväl som putsa fönster.
Borde även få tummen ur å sy gardiner till köket, men då man inte är nån höjdare på sånt så drar man sig gärna för de.
De som är roligt på listan är väl baket då. Men de känns som de får vänta till nästa vecka...för jag tror inte jag har plats att förvara dem annars. Funderar på va man ska hitta på för tårta.
Sen måste jag ju planera va jag ska bjuda på när jag har mitt kryddparty på söndag. Har fortfarande nån plats kvar om de är nån som är sugen att komma, hör av er isf.
Idag blir de äntligen träning. har längtat som sjutton, men med sjukdomar och fiddes em vecka så har de varit lite svårt att komma iväg.
Nu vill visst Oliver ha hjälp.
Over and out.

Söndagsmys

Är näst intill lika bra som fredagsmys.
Pratade precis med min syster, blev lite besviken då jag insåg att de hade kalas. Vill ju oxå va med å fira Wickepicke. jaja, så är de när man bor 20 mil bort. men överlever de och ser fram emot trippen till Nässjö om 1,5v. som de ser ut nu så blir de nog att vi åker när kalaset för Douglas är avklarat. Tror de iaf...annars åker vi upp långfredagen.

Känns som de är mkt inbokat nu man vill ju hinna med så mkt som möjligt innan man börjar jobba igen. Ser fram emot mitt kryddparty nästa söndag, hoppas bara att ingen mer avbokar å att ja kan hitta nån mer som vill komma. Klurar på va jag ska bjuda på för fika...hmm hmm!

idag har vi mest softat faktiskt. En promenad i de soliga men ack så blåsiga vädret. Simskola med Oliver, fy sjutton säger jag för iskalla duschar (fanns inget varmvatten alls). Skulle ätit middag med M och M ikväll med de blev  inte så.. Jaja..
Nu ska vi kika på film...så fort vi har fått Oliver i säng vill säga. Douglas snarkar redan.
Goder afton

Nu är

de två veckor kvar till Douglas fyller 1 år! Herre gud va tiden går snabbt. Ja hinner inte med.
Idag har han äntligen gått 3 ynka steg mellan mig å Fidde. Men de va nog mer en tillfällighet.  som jag sagt tidigare kommer de dröja  innan han går.

Tänkte jag skulle se om jag fick med mig min mamma, syster och min bröders fruar på ladies night i jkpg. Hade väl varit skoj om vi gjorde nåt tillsammans...för de händer ju aldrig. Fick nämligen ett erbjudande från ica å då satte de ju griller i huvudet på en gång.
Vi får väl se va som händer.

Nu ville visst Oliver se på Lazy town filmen, så jag får gå å hjälpa han. Douglas sitter å smaskar på ett päron (snodde brorsans päron och sitter med det i högsta hugg på golvet, oliver verkar inte bry sig de minsta så han var nog klar)

Ha en fortsatt bra lilla lördag, själv ska jag knåda fötter å invänta kvällens tv Greys Anatomi...
Kram

Kunde gått riktigt illa!

Idag har jag och barnen varit hos Matilda. Vi busade först ute och lite fika innan vi värmde oss inne. Sen busade barnen inne... Åh Douglas va massa trött men vill inte koppla av så han va på sånt där trevligt humör, ska sitta i mitt knä å 2 sek senare ner å upp igen osv osv. Åh gnälla å inte gnälla. Kul kul...
Barnen lekt faktiskt rätt bra idag, några små fighter men inga tårar.

Matilda lagade jätte god kycklingwok som jag och Douglas så de stod härliga till. Oliver hann inte äta så mkt...fy så otäckt. Ja jag ska förklara mig vad det var som kunde gått illa. Först skulle han ha vatten tog en klunk och ångrade sig. Hällde över vattnet i mitt glas å så fick han mjölk istället. När han skulle dricka så sprack glaset mot hans tänder. Vi hörde hur de krasade i hans mun. Tack o lov blev han inte rädd när både jag å matilda skriker spotta Oliver spotta ut allt!!!! Fick han till att skölja munnen å spotta... Gick även in på toa å hittade in liten flisa uppe på tungan. Fy de va så obehagligt å man släppte fokus på allt runt omkring va bara Oliver å glasbitarna som snurrade runt i huvudet.
Jag hoppas verkligen att han inte svalt nåt!!! Man får ju hålla lite koll framöver på bajseriet.

Nu ska ja bänka mig i soffan å kolla på halv åtta hos mig. Är trött i huvudet efter Douglas gnäll idag.
Over and out.

Typiskt!

Det är så himla typiskt, men de slår aldrig fel. Fidde jobbar ju em å då brukar de mesta gå galet. Så även denna måndag. Douglas somnade i vagnen när vi var ute och gick, vilket innebär att han inte vill sova nu. Åh de innebär att de inte blir nån mer sömn förrän kväll. Det är så typiskt när man ska lämna honom hos Matilda så vi kan åka  på Olivers gympan. Fan med rent ut sagt. Varför kan de inte förstå sitt eget bästa.

Jaja, de får bli som de blir. vi var iaf ute en långpromenad på fm, va hur skönt som helst ute. Nicke var med oss och stannade även över lunch...så fidde fick leka av sig lite, Fifa 10 ovanligt när nicke är här öhh näää.

Nu ska jag snart packa gympa väskan å Douglas väska sen bege mig mot matilda så vi hinner tjöta lite skit med.
kram kram

Då har man..

Då har man överlevt att fylla 29 år med:) Rätt gött faktiskt, man blir uppvaktad umgås med familjen och dessutom har de varit vackert väder. De är rätt bra att fylla år faktiskt. Ja har inte de minsta åldersnojja. varför ska man ha de, man blir ju bara ett år visare;)

Douglas har sovit helnätter två dar i rad å de har nästintill Oliver med...kan man få bättre födelsedagspresent. Nä älskling jag har inte glömt den underbara och fina presenten jag fick utav dig och barnen. Jag ska njuta till fulla vill jag lova.


Hit ska jag, till Varbergs Kurort på spa. Fick ett fin fint presentkort av min älskade man och mina söta barn.
Kommer att boka heldag spa där de ingår oljemassage, ansiktsbehandling och fotbehandling mmmmm...me like!!!

har haft en mysig födelsedag, hela helgen  har faktiskt varit tipp topp. shopping och god mat igår. God mat även idag å en lång cykeltur med barnen å så var de äntligen dags för simskolan igen för Oliver. Douglas börjar efter påsk.

Skulle lägga upp bilder på skorna vi köpte igår, men de gick tydligen inte *suck*
Nu blir de film för vår del, Sherlock Holms.
kram

Woohooo!

I natt har Douglas bara vaknat en gång. jag ä så lycklig så, hoppas de vänder nu å går tillbaka till helnätter igen. Ingen skulle va mer lycklig än jag.
Oliver hade nattskräck i natt igen, fast denna gången vaknade han...helt otröstlig, så de va bara till å bära in till oss. Han hann ropa flera gånger innan jag kom in till honom "Hjälp mamma, hjälp mig".

Idag har Maria och Camden varit här och busat en stund. De är full rull med en blivande 1 åring å en som är 1 år och 3 månader. Hej va de går...åh värre lär de väl bli sen när Douglas inser att man kan gå (när de nu händer, känns avlägset).
Jag vet att man inte ska jämföra barn, men man gör de ändå. Douglas är så mkt senare än Oliver å jag har nu börjat in se att jag komma missa Douglas första steg. Oliver tog sitt första steg på Fiddes födelsedag 10,5mån gammal...å gick när han va 1 år och 2 veckor. Douglas kommer hinna passera året innan han tar sina första steg. De är ju inte samma sak att de går ut med å med grejer...
Inte utan att man blir lite avundsjuk på dom som har barn i samma ålder när man hör den ena efter den andra som tar sina första steg eller redan går helt självständigt.
Jaja, man får ju bara gilla läget.

Snart är de dags att hämta Oliver på dagis å Fidde slutar tolv. Sen har vi en lugn å skön helg framför oss. Ikväll blir de tacos å Let´s dance å så fredags mys med Oliver förstås. Imån ska vi äta 3-rätters här hemma har vi bestämt (kör födelsedagsmaten på lördan  istället) Å på söndag hoppas jag att jag får nåt fint paket av min kära man... Åh så är de äntligen simskola för Oliver igen, som han har väntat. Utöver de så har vi inte bestämt nånting, å de är så skönt. Mys mys mera mys... Kanske att man hinner med å träffa några söta vänner oxå.

Snö blandat regn ute just nu...morr...vill inte ha mer snö...regna bort skiten istället. Åh efter de vill vi ha strålande solsken hela våren och sommaren.
Nähe, beges sig mot dagis kanske...
kramkram

3 gånger..

I natt har Douglas bara vaknat tre gånger, men känner mig ändå som en utsketen bäver. Oliver tassade in nån gång i natt, va så trött så jag lyft nog upp honom i sängen i sömnen.
Idag hade varit den ultimata dagen för vila då Douglas sov fm från 10-13..men då passade jag på och städa. Men de tog längre tid än väntat då grannen plingade på med hennes lilla pojk. Kände mig inte speciellt trevlig då jag fortsatte och fejja omkring...men bad henne komma på fredag igen då jag inte har nåt planerat på fm så att pojkarna kan leka. hon var bara glad sa hon att få komma å prata lite vuxen prat då hon inte lärt känna några i fbg än (de flyttade hit i somras).

Fidde jobbar andra tider idag så han kommer inte förrän om 40 min ungefär. trist som sjutton...på sätt och vis är jag glad att jag inte vågar mig på träningen än (jävla hosta) annars hade vi typ inte hunnits ses nåt idag.
Nu ville visst Oliver ha hjälp med en dvd.
Ha de gott.
kram


Sova, ja vill sova!!!

Det har varit en fruktansvärd natt här... douglas vakna 23, 23.30, 00.30, 01.00 och 04.30. Sen tassade oliver in vid 3 tiden, fiddes klocka ringde strax efter fem och halv sex hade Oliver nattskräck å skriker rakt ut som en galning....sen ringde min kl 07.45. då skrek min kropp sömn, å gör fortfarande.
Douglas sov bara 20 min på fm. 1h på em med då ville ju Oliver ha all min uppmärksamhet...så ingen vila här inte. dock är jag alldeles för trött för att orka ta mig för nåt...

Vet inte riktigt va de är med douglas just nu, han är på så himla dåligt humör...de är nästan så man tror han har öroninflammation. Men läkarn såg ju inget i öronen förra veckan å han har inte feber...så de är väl inte de heller.
Åh jag ser inga tänder som kan tänkas va på väg heller. Vet inte varför han är så ilsk å tvär?? Tröttsamt är de iaf... Vill ha min goa glada pojk tillbaka.

Blev glatt överraskad idag när vi fick räkningen på bilen. de skulle gått på 1700, men vi får betala 240kr. underbart underbart, ibland ska man ha lite tur. Hmmm...skrev jag igår att jag fått sålt alla barnkläder. Kom en kvinna här igår å titta på stl 56 å sen fråga hon om jag hade mer kläder ja de har jag...då tar jag de med. Tackar å bockar...skönt att bli av med de. De är så himla gott.

Hoppas mannen kommer hem snart, han är iväg å köper födelsedagspresent till mig. Man får ju sparka iväg honom så de blir gjort...han har ju ingen direkt framförhållning när de gäller sådana grejer.

Önskar att jag drack kaffe så man fick lite liv i kroppen...gäsp!
Tandpetare till ögonlocken kanske.
Over and out

Mys med familjen Johnsson

jag har haft en sån underbar helg tillsammans med min syster och hennes familj. Oliver har längtat som ja vet inte va. De första han fråga på fredags morgon va. "När kommer Cornelia??" tillslut blev väntan så lång att han somna till, men han fick träffat sin Cornelia men bad själv om att få gå å lägga sig strax efter att de kommit vid åtta tiden på kvällen.
på lördagen blev de fullt ös på busfabriken. Sen hade vi mest mys efter de...promenad, grillning, melodifestivalen och sällskapsspel.
Söndagen hann vi oxå med å fira E då vi missat hans kalas, å så träffade vi matilda med familj en sväng på kvällen.

idag är de tvättdag som vanligt... Sen hade jag turen att få träffa en trevlig kvinna som kom å köpte alla barnkläder jag hade till salu. Hennes dotter skulle få barn å visst att de skulle bli en pojk så hon köpte rubbet. vilket gjorde mig ofantligt glad. Ibland ska man ha tur!!!!

På söndag fyller jag 29 å idag är de bara 3,5 vecka till skruttas fyller 1år. Herre gud va tiden går snabbt.
Trots sjukdomar å att lillfisen har haft en hemskt humör ett par dar nu så kan jag bara konstatera att livet är faktiskt rätt underbart. man måste ju ha dåliga dagar för att uppskatta de bra, å man måste sakna dom man tycker om för att inse hur mkt man verkligen älskar dom.

Puss å kram

Snart helg!

I helgen kommer kommer min syster med familj, de ser vi allihop fram emot. Va länge sen vi sågs nu..
Idag har vi städat å handlat...gott å få de gjort. Douglas är äntligen feberfri, men hostar som fasen.
Oliver har haft nattskräck två nätter i rad nu, i natt tjöt han rakt ut om nån drake...hoppas mannen inser att han inte kan spela vilka spel som helst när Oliver är vaken.

Resten av dagen går nog i lugnets tecken...fortsätta pigga på oss så vi är friska å krya imån.
kram på er

De blir så fel..

när kommunikationen brister. Läkaren vi fick träffa idag för Douglas förstod inte alls va de var jag sa om honom.
Han är säkert en asgrym läkare på alla sätt och vis. Men när språket inte riktigt sitter där in så kan de bara bli fel...
Jaja, nu sitter vi iaf här med en hostmedicin för 166kr till vårat refluxbarn... Åh inga kommentarer alls när jag förklarade om att han inte äter och dricker... Blir han inte bättre om tre dar ska vi iaf söka igen sa han.

Nu ska jag ta tag i tvätten åh få den inplockad...imån ska här städas. Allt blir förskjutet när man har en bebisskrutt som har legat på ens bröst i 4 dar nu. Men idag har han varit piggare tack o lov å har inte varit riktigt så plåsterlappig.
Längtar efter att komma ut i vårluften...längtar som sagt efter kryare barn...åh de verkar ju gå åt rätt håll iaf.
kram


host host

låter de hemma hos oss. Oliver har bara sin hosta kvar. Douglas är piggare idag, men har fortfarande feber å hosta. Samt har han en näsa som är som en vattenkran just nu.
jag å fidde har ont i halsen...men än så länge inget mer. Å de får absolut inte bli nåt mer. Vill ju såå gärna att familjen Johnsson ska komma i helgen!!! Längtar som sjutton efter min syster och för att inte tala om syskonbarnen...å Oliver längtar efter sin Nelilla (Cornelia).

Just nu längtar man ut i vårvädret, det är så ljuvligt vackert ute. men de blir snällt att hålla sig inne tills Douglas feber släppt. Tack o lov så är han inte lika plåsterlappig idag så man kan ta sig för lite grejer här hemma iaf. Det som är jobbigt just nu är att han inte äter nåt...man får verkligen truga å truga, de blir ändå bra nån sked. Inget duger, verkligen inget.

Igår fick vi äntligen möblen till Douglas rum, så nu kan man få undan lite leksaker. JIPPIE!!! Tack Ola och jennie för den..den kommer bli väl använd.

Är oerhört tacksam för att alla bra serier börjar på tv igen, ser jag fram emot en massa. Nu blir ännu mer som ska planeras in hahha... Ser ju nästan bara sånt vid nio ändå å då brukar ändå ändan ha landat i soffan.

Snart är de påsk, vilket innebär att musten har kommit till affären me like me like! 1 månad kvar till de ja...å då blir Douglas 1 år. Åh om 2 veckor fyller ja 29, men de är ju ingen ålder att fira..

Vila å vatten å mer vatten är de va som gäller nu....nu sjutton ska vi bli friska till helgen.
kram

RSS 2.0