host host

låter de hemma hos oss. Oliver har bara sin hosta kvar. Douglas är piggare idag, men har fortfarande feber å hosta. Samt har han en näsa som är som en vattenkran just nu.
jag å fidde har ont i halsen...men än så länge inget mer. Å de får absolut inte bli nåt mer. Vill ju såå gärna att familjen Johnsson ska komma i helgen!!! Längtar som sjutton efter min syster och för att inte tala om syskonbarnen...å Oliver längtar efter sin Nelilla (Cornelia).

Just nu längtar man ut i vårvädret, det är så ljuvligt vackert ute. men de blir snällt att hålla sig inne tills Douglas feber släppt. Tack o lov så är han inte lika plåsterlappig idag så man kan ta sig för lite grejer här hemma iaf. Det som är jobbigt just nu är att han inte äter nåt...man får verkligen truga å truga, de blir ändå bra nån sked. Inget duger, verkligen inget.

Igår fick vi äntligen möblen till Douglas rum, så nu kan man få undan lite leksaker. JIPPIE!!! Tack Ola och jennie för den..den kommer bli väl använd.

Är oerhört tacksam för att alla bra serier börjar på tv igen, ser jag fram emot en massa. Nu blir ännu mer som ska planeras in hahha... Ser ju nästan bara sånt vid nio ändå å då brukar ändå ändan ha landat i soffan.

Snart är de påsk, vilket innebär att musten har kommit till affären me like me like! 1 månad kvar till de ja...å då blir Douglas 1 år. Åh om 2 veckor fyller ja 29, men de är ju ingen ålder att fira..

Vila å vatten å mer vatten är de va som gäller nu....nu sjutton ska vi bli friska till helgen.
kram

Kommentarer
Postat av: marthina

Krya på er!



Kram

2010-03-03 @ 08:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0