Tavigyl!!

Tycker att alla barn som får mkt vattkoppor borde få tavigyl utskrivet sicken skillnad. Han får de inför natten...vilket resulterade till att han natten till idag har fått sova riktigt gott. Han vaknade till lite vid halv nio fick lite välling å somna om direkt, sen vakna han av pappa i morse men fick även då en skvätt välling sen tog han sovmorgon till nio (trots att brorsan va uppe å tittade på tv) Sååå himla skönt att han  har fått sova ordentligt, har ju varit två nätter med knappt nån sömn innan dess.

Åh idag har hans koppor sett bättre ut. Har inte kommit några nya men han  har fortfarande några kvar som är vätska i. Så friskförklarad lär han inte bli förräns kanske till helgen. Men skorporna lär han ju ha kvar fram till midsommar typ...Oliver har fortfarande en skorpa kvar i hårbotten, å han har fått nått ärr som jag hoppas försvinner av när han får lite "bränna".
Douglas lär få många ärr trots att han inte kliat på dom, men med den mängden han har sååå...

Imån är de dags för mig att gå till jobbet å ska jag vara ärlig ska de bli skönt att tänka på nåt annat än vattkoppor nån timma iaf. Har inget emot att vara hemma med sjuklingar, de gör mig inget alls...fast jag kan bli en riktigt hönsmamma å gråta en skvätt av oro vid hög feber odyl...men när man har varit instängd så många dygn näst intill ensammen hela tiden så är de rätt skönt att få hämta andan lite även om de är med jobb.


Oliver är en hejjare på super mario bros, näst intill bättre än mamma å pappa.

Han har varit glad idag då han äntligen har kunnat gå ut å leka med "de stora barnen" som han säger.... Hittade honom på lekplatsen ståendes på en gånga (första gången jag sett de) tillsammans med en tjej som är nåt år äldre än han...han såg rätt nöjd ut ;) Hoppas Douglas sista koppor torkar till skorpor i natt så hela familjen kan gå ut om vädret tillåter..fantastiskt skönt nu ikväll. Förstår Oliver att han inte ville gå in när jag bad honom.
Nähe, nu har jag svamlat färdigt...ska få på pyjamas på Oliver som har duschat...sen ska jag undersöka om det finns nåt sevärt på tv då fidde är iväg å spelar fotboll.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0