Håller tummarna!

Tycker faktiskt att det är rätt spännande med alla tävlingar man hittar i olika bloggar som jag brukar följa...å jag hoppas givetvis på vinst. Hoppas nog allra allra mest på ett sånt där värme djur...hör och häpna så har till och med fidde kikat på ett sånt djur till barnen.

Annars va har hänt sen sist... Matilda och noel va ju här och busa, alltid lika trevligt. Fick tränga in oss i bilen för att hämta deras cirkusbiljetter. De gick faktiskt bra, så då vet man ju att man kan åka på roadtrips när inte gubbarna är hemma.

Igår köpte Fidde den efterlängtade cykelvagnen. Toppen!!!! Jag gjorde en premiär tur till fotografen (mindre skoj hem då de regna), men de gick faktiskt jätte bra att köra.
Åhhh än en gång tack min sötaste finaste Pernilla för all hjälp hos fotografen..jag hade aldrig klarat de utan dig. Eller rättare sagt de hade inte blivit några kort alls. Nu ska de iaf vara klart och vi ska kolla på bilderna nästa helg.

Idag har Angelica varit här på lite fika, alltid lika trevligt och mysigt. Synd att de hinner gå så långt emellan bara.
Sen kom M. och köpte stl 80 och massa bebisgrejer. Åh hon ville fortsätta köpa grejer från oss om vi har mer till övers :)

Imån är de äntligen dags för cirkus, ska bli såå himla spännande..hoppas att han gillar de min lilla skrutt Oliver.
Nu blir de duschen å nattning av Oliver och soffläge!
Kram

Va med och tävla!

Va med och tävla du med om kläder från hugin och mugin hos http://etthustilloss.blogg.se


Lek å bus

Idag blir de lek å bus på Turbingränd. Olivers bästa kompis kommer hit och leker med honom...å jag får förstås sällskap av min kära vän Matilda.
Imån ska vi göra ett nytt försök på ettårs fotograferingen...Pernilla ska hjälpa mig då fidde jobbar.
Åh på torsdag får jag besök av Angelica, va så himla länge sen vi sågs.
Annars är de lugnt här. känns rätt lyxigt att jobba halvtid denna veckan...men jag skulle inte vilja göra de jämt. Men nån gång i bland hade inte skadat hihi.
Nähe, sätta på kaffe kanske (nää inte till mig)
Over and out

Nu hoppas vi på vinst, testa lyckan du med...
"Jag är med och tävlar hos Lindet om ett presentkort på 400 kr hos Barnskobutiken.
Var med och tävla
här !
Tävlingen avslutas 16/5 klockan 18.00. Vinnaren lottas fram. Lycka till! "

Va med och tävla hos Lindet om värmedjur från Ljuskraft
"Jag är med och tävlar hos Lindet om ett värmedjur från Ljuskraft.
Två personer kommer att vinna varsitt valfritt värmedjur. Var med och tävla här !
Tävlingen avslutas 10/5 klockan 18.00. Vinnarna lottas fram. Lycka till! "


Sämst...

Jag är fasen sämst på att uppdatera. Har ju börjat jobba igen å de tar mkt kraft och energi. Men värre lär de ju bli när inskolningen är klar å massa ska hämta och lämna på dagis.
Förra veckan härjade magsjuka här...men de va inte så farligt...fördelen är att snoreriet minskade. Annars har de inte hänt speciellt mkt.

Mamma å Kenneth var här på besök i lördags kväll...mkt trevligt. Oliver fick Kenneth till att spela buzz barnspel på ps3:an.
Igår kom Pernilla, Ola och Felicia hit på en snabbfika...å de får de bestämt göra oftare...för Douglas gick hela tiden. Fidde å jag kämpar ju hela tiden med att han ska gå, men vill inte alls..men när de kom släppte han allt å traskade fram och tillbaka mellan dem som om han inte gjort annat... Ska bli intressant å se om han går hos Matilda idag, då hon ska va barnvakt...ja ska på gympa med Oliver.
Jag jobbar halvtid denna veckan Fidde jobbar em. nästan vecka får fidde åka till jobbet när jag slutat, så även där en em-vecka (dock lite jobbigare för oss båda) Fidde får ju även ta han dom inskolningen nästa veckan

på fredag ska jag och Oliver på cirkus för första gången, ska bli skoj:)

Nu har jag iaf uppdaterat lite... Hoppas på att man får in en bättre rutin på de här med, trots att man jobbar.
kram

Tävla med Hoppelajnen i samarbete med Ping Pong

Vinn valfritt paket från Ping Pong...
I samarbete med Ping Pong Barnkläder lottar Hoppelajnen ut ett valfritt paket med barnkläder.
Jag är med och tävlar, Klicka här för att vara med och tävla du också.

Ojdå...

En vecka är passerad igen. Men denna gången skyller jag på att jag börjat jobba.
Påsken i Nässjö va jätte mysig.
Middag med hela familjen på långfredagen ute hos mamma.
Lördagen va vi på sävsjöbadhus, douglas fick vara hos mormor. Oliver tyckte de va jätte roligt att åka vattenrutschkana..å de gjorde jag med, då jag fick vara den som va delaktig i de hela...gick inte tillräckligt snabbt med papsen.
Efter de stannade vi till hos pappa/morfar och tittade på raggarbilen, dock va traktorn roligare att titta på i Olivers ögon (tror de va de i Fiddes ögon med;) ).
sen umgicks vi bara med systeryster med familj och hade de massa mysigt. Saknar dem redan.
På söndagen for vi hem igen och då kom Pernilla och Ola hit för att fira Douglas.
Måndag åkte vi till gekås...fasen va folk de va. men jag fick inhandlat både ny kökslampa, persienner och en ny blomsterlåda så jag är mkt mkt nöjd.
Resten av veckan har bestått av mjukstart på jobbet, mkt info men inget elevarbete...så de lär bli tufft nästa vecka då alla rutiner kommer igång igen.
Igår skulle vi tagit kort på Douglas, men de ville inte han. Gör ett nytt försök imån...tror dock inte de går. Han är nämligen inte piggelin.
Hoppas han är feberfri på söndag för då börjar hans simskola...snoret tänker jag inte bry mig om, han har varit förkyld i fem veckor å de känns som de kommer vara fem veckor till å då har han ju typ missat alla sina gånger.
Ikväll är Fidde iväg på partaj å jag är ensam med barnen. Doggebogge sover redan å Oliver o jag ska ha fredagsmys med så ska de låta tänkte jag...han vill nog hellre se talang 2010.
Nähe, nu blir de soffläge för min del...
kram å goder afton

Grattis!

Grattis Douglas på din 1års dag.
Jag älskar dig min skrutt!Puss å kram

RSS 2.0