Hur står människor ut??

Jag fattar verkligen inte hur människor står ut med att gå på pulverdiet. Har hittat ett pulver jag kan dricka utan att kräkas...än så länge vill säga. Men jag har druckit två gånger idag...å är redan lack på det. fy f*n rent ut sagt.
Mat är för gott för att plocka bort. Hur ska jag ens stå ut i två veckor de begriper jag inte... Så jag får nog helt enkelt bli den där trogna viktväktaren iaf...bita i det sura äpplet å ta tag i mitt liv.
Är så trist bara när kilona inte bara rasar av. Tycker jag har så pass många så de borde gå aslätt i början, men så är de minsann inte.
Varför kan vissa saker inte bara vara lätt...
Åh trots att jag har druckit massa vatten å tagit nån frukt till mellanmål....så är jag as snurrig i huvudet å mitt på dan va jag alldeles skakig...de kan inte vara nyttigt.

Nähe, dags att lägga Douglas. Imån är en tidig dag på dagis...så även Oliver måste komma i säng tidigt.
Kram

Vilken helg:)

Vi har haft en helt galen helg i Helsingborg och Helsingör.
Vi anlände till i fredags vid strax innan fem tror jag klockan var. checkade in och min kära man backade in husvagnen galant:) Efter nån timma var även tält och bord på plats...denna gången fick svärfar slita ihop med Fredrik förstås. Önskar att man hade åtta armar så man både kunde ta hand om barnen och hjälpa till med tältet.
Mina hungriga krabater klagade en del innan vi kunde sätta oss till bords...de vankades kräftor och paj (då jag inte äter speciellt många kräftor.
Douglas bestämde sig för att han minsann inte skulle somna...och mitt humör sjönk från tipptopp till morrande ragata. Efter stök å bök å mer där till så somnade han typ vid halv elva...suck pust å stön.

Lördagen åkte vi då till Helsingör. Där intogs röd pölse, öl för dom som dricker de och cider för min del. Inhandlades lite dryck...men inga mängder då vi inte tagit med oss nåt att frakta de i. Sen turade vi...de va trevligt vill ja lova. Douglas som inte sovit så mkt somnade på båten. Åh vi vuxna drack drinkar...barnen lekte (bråkade en del, slog sig och muttrade över att de inte fick som de ville). Själv blev jag i ärlighetens namn mkt berusad...men inte så jag inte kunde ta hand om mina barn.
Bussresan tillbaka till campingen är en historia i sig...men vi fick ju iaf en liten rundtripp i Helsingborg:)
På kvällen fick jag blodsockerfall å blev återigen en morrande ragata kan bli så trött på mig själv...men de gick över snabbt då maten äntligen kom på bordet. Grillad kyckling och potatissallad, å lite annat plock...
Blev dock en tidig kväll, då Fidde ville mysa med barnen. Förstår honom, då han skulle jobba natt dan efter...man sover ju inte super bra i husvagnen precis...är ju en vanesak men vi har ju bara varit ute 4 nätter i vår vagn än så länge.

söndagen packade vi ihop allt och begav oss mot väla köpcentra...intog mat på en öde ikea, de nya öppnar på onsdag. Sen gick vi lite i affärer. Köpte mig ett par byxor å Oliver fick ett spel.
sen körde vi hemåt... Fick tvättat på kvällen, duschat barnen, Fidde lagade supergod köttfärssås...barnen kom i säng i tid och själv somnade jag en stund framför tv:n när fidde åkt till jobbet.

Båda barnen kom upp i tid och inget krångel alls. Dock började Douglas gråta så fort vi kom innanför grinden till dagis. Men han slutade när jag frågade honom om han skulle äta frukost, då svarade han jaaa och snyftade bara när jag lämnade över honom. Tur att de stod ägg på menyn som är hans favorit:)
Håller tummarna för att de har gått bra å att D bara sover på em.
Nähe, klockan tickar på...
Kram

Campingliv!

Idag åker vi till Rå camping i helsingborg. Hela la familia, de blir tre husvagnar och en husbil...de kommer bli livat hahha. Skojigt när alla kunde följa med (hela fiddes familj är det jag talar om). Så de blir minikräftskiva ikväll å tura hela lördagen:)

Veckan som varit har varit jobb hela veckan för min del. Oliver piggade först på sig i tisdags, men de har varit rätt gnälligt ändå. I onsdags var första feberfri dagen. Åh torsdag fredag har vi fått köra en mini inskolning på dagis då barnen varit borta 11 veckor. Skulle varit fler dar på dagis om inte Oliver varit sjuk. Douglas gillade tyvärr inte läget...seperationsångest allan *suck*. När ska detta vända. Det är inte roligt att behöva lämna ett barn som gallskriker...Oliver har aldrig varit några problem att lämna, detta är raka motsatsen. Åhh alla säger att det är en fas å att de snart går över....känns inte så just nu!

Svärmor fyller år idag, grattis grattis! Inköpt någon present...öhh nej! Får ringa min kära man kanske...svar ja!

På återseende efter helgen.
kram

Måndag...

Jaha, då har även den  här veckan startat. Oliver har fortfarnade högfeber, men vi fick medicin utskrivet igår då vi åkte till doktorn på em. Han är inte alls piggelin skrutten.
Hoppas verkligen att de vänder snart....han har ju haft hög feber sen i fredags.
Trist å bara behöva sitta inne hela tiden.
Fast jag har ju iaf varit på jobbet ett par timmar, så man har ju fått lite andpaus. Började dagen med planering och sen elev från lunch till kvart i tre då det var hemgång.
Veckan består av jobb å sen minisemester över helgen på Rå camping i helsingborg tillsammans med hela fiddes familj...så de lär bli high life.

Skulle vilja komma i gång å träna nåt i höst men vet inte vad. Känns knappt lönt att köpa ett friskiskort då fidde har så variernade tider på sin träning plus att jag jobbar sent nån dag å han jobbar em va tredje vecka....men de lär la bli det ändå. Eller kanske man skulle köra igång med spinningen igen istället å göra de på klitte (där har man ju iaf chans att få en plats, för de har man ju knappt i spinning lokalen på friskis)

Sitter å väntar på att ovädret ska dra in...för de skulle tydligen bli nåt sånt ikväll. Vi får la se de...
Nähe, får väl kolla om Oliver somnade eller inte...Douglas står förtillfället framför tvn å lyssnar på nån intro låt.
Ha en skön måndag kväll...
kram

Lastbilschauffören Oliver, inte utan att man längtar tillbaka till semestern å Ölandstrippen.

Praktisk...oh ja..



"Jag är med och tävlar om en valfri skötväska från Willvin.
Tävlingen hittar du hos Lindet
och den pågår fram till den 30/8 kl. 20.00.
Lycka till!"

Tråk söndag...

Vädret suger luva rent ut sagt... Oliver är grinig pga halsont. Douglas är lika uttråkad som jag. mannen sover fortfarande efter natt jobb å kommer åka iväg på fotbollsmatch sen...
Så vad kan man hitta på...
Trist trist....
Orkar inte ta tag i nått heller...å de är inte direkt smidigt att ta tag i nåt heller när man ska göra de tyst så fidde får sova.
Bläää rent ut sagt.
Vill bara krypa ner under täcket å glo på film, men de går ju inte när Douglas är vaken.
Nån som har nåt trevligt förslag är de mer än välkommet.
over and out.

6 år:)

Idag för sex år sedan, va faktiskt tom fredag så bjöd Fredrik mig på stekbord. Berättade i stort sätt sin livs historia för mig för han ville inte ha några spöken i garderoben. Fick en puss när HAN diskade...ja de var faktiskt han som diskade.
Sen såg vi på två filmer, var av den ena var nån dålig ala fidde film, alltså zombies. Exakt vid detta klockslag 23.30 (komiskt slog mig inte förrän nu att klockan var det)
Så frågade han mig hur jag skulle ha de, jag fattade noll och intet.... Han tyckte han hade kämpat länge nog...
Där och då blev vi ett par:)




Älskar dig Fredrik!
Puss

Försvann...

Gjorde min tid. Hur sjutton han jag med å blogga i stort sätt varje dag innan sommaren. Nu hinner jag ingenting känns de som.

Nässjö resan var iaf toppen:) Kompade ju fredagen så vi kom upp till Nässjö precis när syrran slutade jobba. Handla lite hon och jag, med Fidde, matte och pojkarna åkte upp å hämtade kusinerna hos deras farmor. På kvällen var de kräftskiva som gällde:) Mkt trevligt hade vi, massa god plockmat...för min del blev de inte många kräftor (tyckte inte de var goda). Men jag var mer än nöjd för de... Drack till och med Fiddes snaps han gjort, den fick gott betyg...dock gick den inte dricka dagen efter haha (tror man skulle hällt över den i annan flaska, för den luktade nog mest bakfylla av oss allihop)

Lördagen blev de shopping vill jag lova, fynda massor av grejer å främst till mig själv hihi. Men alla tre grabbarna fick grejer. Träffade även Mickan på stan:) Men de blev bara en kram å en kort dialog sen fanns de inte mer tid. För de blev hem å laga middag, syrran gjorde asgod köttfärssås...bästa som finns å äta nån annans köttfärssås, mumma!!
Sen begav vi oss ut till Grimstorp för att fira Olivers kusin. Brorsan bjöd på grillat. Hade jätte mysigt, men vi fick ju tyvärr åka hem redan vid halv tio för barnens skull.

Söndagen var de upp tidigt för att bege sig mot Vimmerby å Astrid Lindgrens värld. Blev lite besviken då Carlsberg inte hade något drickabord den här gången....märkligt hur snabbt man vänjer sig vid en sak, två år i rad har de bjudit på dricka. men inte i år, hade de inte ens egen entré. visst man ska vara tacksam att man får inträdet gratis, absolut (å givetvis är jag det). Men man vill ju inte att de andra "förmånerna" ska försvinna.
Jaja, barnen var extremt nöjda iaf å det är ju huvudsaken. Såg allt vi ville se, förutom Ronja å båda barnen totalt ballade ur...sockerfallet allan. så det blev lunch istället och en sömnlur för Douglas efter de.
Begav oss mot falkenberg strax efter fyra. Å vi var hemma i falkenberg vid halv åtta tiden.
Käkade lite lätt kvälls mat å douglas som inte sovit nåt i bilen slockna direkt. Oliver däremot fick vi inte i säng förrän efter tio, men han hade ju sovit 3h i bilen.

Nu är de jobb som gäller för min del å imån börjar höstterminen. Ska ta emot ny elev imån, spännande och oerhört nervöst. Har inte tagit emot ny elev sen hösten innan jag fick Oliver så de är länge sen. Men de blir nog bra... Tröttsamt är de iaf innan...för de mkt att tänka på å hela tiden kommer man på nåt mer man borde ha gjort eller fått färdigt.

Oj där försvann visst 20 min med syrran...hehe...
Nu är de nattning av Oliver sen är de efterlängtat soffläge för min del:)
Kram

Åh regnet de bara öööser ner.

fy tusan va de regnar. Helt sjukt, man ser knappt ut.
Har klarat av tre arbetsdagar sen semestern, har en kvar...kompar fredag för att åka till Nässjö.
förkylningen vill inte ge med sig, sitter bara i bihålorna å trots renixin så släpper de inte.
Annars har de inte hänt nåt här... Eller jo igår va vi med Ola, Pernilla och Felicia å fiskade krabbor och grillade korv. Men de va kallare än väntat så kvällen blev inte speciellt sen tyvärr.
Utöver de så har vi inte gjort nåt.

Ser fram emot trippen till Nässjö...har inte träffat syrran sen i mitten av juni. De vankas kräftskiva på fredagen å grillning hos brorsan på lördagen. Sen åker vi vidare till Vimmerby för att gå på Astrid Lindgrens värld på söndagen.
Nähe, nu åker fidde å tränar...så jag får la ta tag i kvällsmiddagen.
kram

Herre gud va tar tiden vägen?

Nu har de gått en vecka till sen ja skrev sist..hur är de möjligt då?
Denna veckan har varit spännande på alla plan:) I måndags blev vi husvagnsägare till en gammal solifer -83:a. Välvårdad å fin trots sina många år på nacken. Så måndagen blev de ett par timmar på gekås för att inhandla saker till den.
På tisdagen begav vi oss iväg på vår första tripp:) Vi åkte inte så långt, vi hamnade i vilshärad hos mamma å Kenneth. Dom vi köpte vagnen var inga husvagnsmänniskor så de kunde ingenting om vagnen, där av åkte vi till Kenneth för att få hjälp. Han fixade å trixade å fidde blev den som fick "gå bredvid å lära sig". Jag tog hand om busarna.
vi stannade där i två nätter å de gick hur bra som helst för kottarna att sova i vagnen, första kvällen levde D rövare i en halvtimma innan han tvärdecka.
På onsdagen åkte vi in till Halmstad å mötte upp Mickan. Blev shopping å fika:)
På torsdagen tog vi vårt pick o pack å körde hem igen, Mickan följde med oxå å de blev god mat å dryck. hann även med lite wii å tärning. Hade hoppats på lite mer "röj" men Fidde va helt slut å med min förkylning va de jobbigt å dricka.
Jag å Douglas har nämligen kraxat som kråkor ett par dar å nu är vi båda två bomtäta i snoken.
Fredagen va lugn då Fidde skulle jobba på kvällen/natten.
Lördagen var de städning på högnivå här..fy f*n va skit man drar in när man låter dörren stå öppen å vi alla springer in å ut med och utan skor.
Sen skulle ja baka kladdkaka till våra fikagäster som skulle komma på eftermiddagen....men den blev allt annat än kladdig, å ändå hade jag den inne 3min kortare.....jag ska verkligen inte baka kladdkaka misslyckas jämt.
Hultan å Maja var det som kom...mkt trevligt:) Synd att vi träffas på tok för sällan.

Idag blir de ångest dag, sista semesterdagen, fyyy sjutton. Hade gärna varit ledig  iaf tre veckor till för de är va barnen kommer vara då fidde fortf jobbar helg. Men men, nån gång måste man ju bita i de sura äpplet...
Det blir iaf en kort vecka då jag hade tänkt att vara ledig på fredag för vi ska åka till Nässjö å där blir de kräftskiva, födelsedagsfirande x2 och sen vidare till Vimmerby för att gå på carlsbergdagarna där på söndagen.
Nu är det dags för frukost. Kanske borde väcka sömntutan Douglas.
kram

RSS 2.0