Tavigyl!!

Tycker att alla barn som får mkt vattkoppor borde få tavigyl utskrivet sicken skillnad. Han får de inför natten...vilket resulterade till att han natten till idag har fått sova riktigt gott. Han vaknade till lite vid halv nio fick lite välling å somna om direkt, sen vakna han av pappa i morse men fick även då en skvätt välling sen tog han sovmorgon till nio (trots att brorsan va uppe å tittade på tv) Sååå himla skönt att han  har fått sova ordentligt, har ju varit två nätter med knappt nån sömn innan dess.

Åh idag har hans koppor sett bättre ut. Har inte kommit några nya men han  har fortfarande några kvar som är vätska i. Så friskförklarad lär han inte bli förräns kanske till helgen. Men skorporna lär han ju ha kvar fram till midsommar typ...Oliver har fortfarande en skorpa kvar i hårbotten, å han har fått nått ärr som jag hoppas försvinner av när han får lite "bränna".
Douglas lär få många ärr trots att han inte kliat på dom, men med den mängden han har sååå...

Imån är de dags för mig att gå till jobbet å ska jag vara ärlig ska de bli skönt att tänka på nåt annat än vattkoppor nån timma iaf. Har inget emot att vara hemma med sjuklingar, de gör mig inget alls...fast jag kan bli en riktigt hönsmamma å gråta en skvätt av oro vid hög feber odyl...men när man har varit instängd så många dygn näst intill ensammen hela tiden så är de rätt skönt att få hämta andan lite även om de är med jobb.


Oliver är en hejjare på super mario bros, näst intill bättre än mamma å pappa.

Han har varit glad idag då han äntligen har kunnat gå ut å leka med "de stora barnen" som han säger.... Hittade honom på lekplatsen ståendes på en gånga (första gången jag sett de) tillsammans med en tjej som är nåt år äldre än han...han såg rätt nöjd ut ;) Hoppas Douglas sista koppor torkar till skorpor i natt så hela familjen kan gå ut om vädret tillåter..fantastiskt skönt nu ikväll. Förstår Oliver att han inte ville gå in när jag bad honom.
Nähe, nu har jag svamlat färdigt...ska få på pyjamas på Oliver som har duschat...sen ska jag undersöka om det finns nåt sevärt på tv då fidde är iväg å spelar fotboll.
Kram

ingen sömn...

men de kanske inte är så konstigt. I natt har jag och Douglas varit vakna mellan 00-06. Vilket innebär att jag har bara sovit två timmar.
Men jag ska inte klaga...för han har de mkt värre. Här kommer beviset...



Jag tycker så synd om Douglas, å det ni ser på bilderna är inte de värsta...ta de han har på ryggen å gånga med 2 så vet ni va han har i blöjan. Usch de är så fruktansvärt å se...å de är alldeles brännhett å när man ska torka rent så får han frossa.
Önskar så att både han och jag får sova i natt och att febern vänder och att de börjar gå åt rätt håll...men just nu känns de inte så.
Han gråter mest hela tiden å ska bara sitta i knäet.
Nu ska jag ge honom lite välling å hoppas på att han får sova några timmar iaf. Jag överlever...

Lider...

med min älskade lilla pojk som är full med vattkoppor. Usch så jobbigt det är att behöva se på när han får koppa efter koppa...verkar aldrig nå sin topp. Fasen de började ju i tisdags tycker de borde vända nu. Det sista jag såg innan jag la Douglas i kväll var att han fått en koppa på tungan. Antalet koppar hade mer än dubblats i natt...nacke, rygg å rumpa är värst.

Händer inte så mkt här mer än omvårdnad. Tär på hela familjen att vara instängda. Åh man ser ju inte direkt ljuset i tunneln än. Ikväll hade D även feber.
det är dags för sängen nu, fidde jobbar ju natt så det blir jag som tar hand om allt här hemma denna helgen...tycker dock synd om Fidde som inte kommer få den lugn och ro han behöver. Men va ska man göra...sjuklingar får gå före allt. Hoppas dock på att kunna spendera en timma eller två hos Tilda imån...
Godnatt gott folk ååå en extra bamsekram till min lilla prickig korv.

Prickig korv

Jag har en lite prickig korv hemma. Douglas har mer koppor än va Oliver hade, fast ändå har han inga överdrivna mängder. Mycket på rygg/nacke å värst är de i blöjområdet...där har han massor stackarn. Blir ju inte bättre av att man håller på å få två tänder så magen är i olag.
Men men om en vecka så är de väl  borta, förhoppningsvis. Ännu en helg man är låst...först vattkoppor på O, sen utan bil å nu vattkoppor på D..å fidde jobbar *suck*

Om ett par helger så kommer syrran med familj på besök, ser jag fram emot förstås. Men allra mest är det nog Oliver som längtar efter sin Cornelia.

Åhhh va jag är shoppingsugen...men nåt affärbesök lär de inte bli den här helgen. Fasen va trist!
Om man skulle ta tag i resten av jobbdagen nu...rasten är snart slut.
Over and out

Vattkoppor?

Om de Fidde säger stämmer så har Douglas redan fått vattkoppor. Har gått precis 14dagar från Olivers första koppa. Skönt att få det överstökat om fallet nu är så...
Dock lite rädd för att han inte kommer få det lika smidigt som Oliver...men man kan ju hoppas att de blir så...hade varit väldigt väldigt lyxigt.

Frågan är ju om alla på kalaset ikväll har haft...vill ju inte missa mat hos svärmor. Det återstår helt enkelt att se...
Kram


helgen blev rätt bra ändå.

trots att vi har varit utan bil så blev faktiskt helgen rätt bra ändå.
Fyndade på Lindex igår. Lyckades få bonnabränna hahha... Har myst massa med barnen som varit på strålande humör. Vädret kunde ju varit lite mindre blåsigt idag, fast jag tänker inte klaga...igår var de ju tipp topp.
Har simmat med Douglas idag (brukar ju va Fidde som går med han annars), så de var mkt mysigt att få vara delaktig där...
Har fått träffa mamsen lite grand iaf.
Nähe, blir ett kort inlägg, snart dags att knoppa....*gäsp*. Ingen lust att åka till jobbet imån...fast de är la lika bra att få veckan gjord..så de kan bli helg igen (dock ska fidde jobba sina långa nattpass i helgen som kommer)
Godnatt gott folk...

Ny tävling


"Jag är med och tävlar hos Lindet om ett presentkort på 200 kr hos My Baby´s.
Var med och tävla du också, tävla här!
Tävlingen avslutas 6/6 kl. 18.00 och vinnaren lottas fram!"

Det hade varit häftigt att testa!

Det går i vågor det där med att foto, men att få bli en testpilot på en helt annan kamera än den vi har i vår ägo idag hade varit riktigt häftigt. Ta chansen att bli utvald du med...

Här
kan du också anmäla dig, flera kommer att väljas ut.



http://www.smartson.se/testpilot-550D.html

Drar en ramsa...

Drar en låååååång ramsa av missnöje, inga vackra ord tyvärr. Ringde för att kolla om våran bil va klar, njaää svar killen du får ringa upp till varberg för vi har inte fått tillbaka den än. Ringer dit å får svara tjaa de körde ihop sig lite så den är inte klar, den blir klar på måndag. Pissföretag!!! De har haft fyra dygn på sig att laga bilen...svårt kan de vara att byta en nrplåt å fixa dit en plastplopp...de var ju inte så att att bilen var totalkvaddad.
Du kan ju alltid hyra bilen kom de i nästa andetag....men de ingår inte i vårt avtal sa jag då...fast de brukar de ju göra när de är plåtskador....men nu gjorde de inte de å vi skulle ju fått tillbaka bilen idag så bilbarnstolarna är i bilen...ja jag tyckte de var lite märkligt....varför är de så himla märkligt, vi arbetar mitt i veckorna å behövde inte dom då, skulle få tillbaka den till helgen ju, hade vi vetat de innan att ni inte skulle fixa vår bil hade vi ju givetvis låtit dom va hemma.... Morr mor morr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så nu sitter man här hela helgen, ingen man, ingen bil, regn å åska.... Drar en ramsa till! Ja som skulle åkt till halmstad med tröjan..så hade jag tänkt köpa lite blommor..blir inget med det... Drar ytterligare en ramsa.
Bye!

Redan torsdag...

Men helg vet jag ju inte om jag kan kalla att det blir...eller jo jag är ju ledig från jobbet, men jag är ensam med barnen så de lär bli full rulle...
Imån åker Fidde iväg med jobbet å är borta hela dagen, sen jobbar han 06-18 både lördag å söndag. Mindre skoj när man inte får tid tillsammans...men men...
På söndag kommer iaf mamma å Kenneth å håller mig sällskap, samt hjälper mig med Oliver medan jag å Douglas simmar.
Lördag måste jag försöka ta mig till en hm-butik för att reklamera tröjan jag köpte som det visade sig vara ett stort hål i efter larmet. Hoppas verkligen att man kan reklamera den vart som helst...vill inte åka till varberg själv, då åker jag hellre till Halmstad så kanske man kan snika till sig lunch hos mamma eller nåt hehe...

Jag måste bara säga att jag har haft en super vecka än så länge med barnen....för er som känner mig så vet ni att jag brukar klaga när Fidde jobbar em att allt går snett då...barnen är kinkiga eller att jag är för trött eller nåt annat krånglar, men ingenting har de varit. Alla har varit på toppen humör, hoppas verkligen de håller i sig för de blir så mkt enklare och trevligare så här:)

Igår hade vi det jätte mysigt picnicade på gräsmattan, cyklade å handla med cykelvagnen. Åt mat som Oliver bestämt. Barnen duschade tillsammans, å hade hur kul som helst. Mkt bus flams å trams hehhee... Douglas somnade gott vid sju å Oliver strax efter åtta...efter tusen frågor å ett par klunkar vatten (de är han å Alfons Åberg)
Nu är snart rasten slut... Lång dag på jobbet, hinner hem å  hämta barnen å invänta barnvakt sen är de dags för apt. Synd att jag missar förskolansdag, Oliver ska ev göra sitt första uppträdande (snyft vill inte missa de)...tur att bästaste gudmor är med å kan rapportera allt:)
Tjingeling...

Nu har den kommit!

I fredags fick jag en avi om att jag hade ett paket att hämta...men där fanns minsann inget paket. Men idag äntligen fanns det där min efterlängtade vinst värmemjukdjuret Beddy Bear:)
Oliver sa direkt att det var hans...så man fick snällt förklara att det inte var nån leksak. Han köpte faktiskt de...
så än en gång tack Lindet å Ljuskraft för tävling och vinst.

Oliver är nu friskförklarad så imån blir det dagis...å Pricken Arasjö får vara med på kort, även lillskruttas...tur han inte har så många prickar  i ansiktet.

Ikväll ska jag på handledning, den kvinnan som höll i föreläsningen för ett par veckor sen ska komma till jobbet å se om han kan guida oss vidare med några av eleverna...eller hur man nu ska uttrycka de hihi.

Nu ska ja rota i frysen å se om de finns nåt till kottarna att äta...
På återseende.

Tävla mera, nu vill vi tävla mera :)


"Jag är med och tävlar hos Lindet om ett valfritt paket namnnappar från Namnnappen.se.
Var med och tävla du också, tävla här!
Tävlingen avslutas 6/6 kl. 18.00 och vinnaren lottas fram!"

Mår bättre idag.

Idag mår jag bättre...än så länge har jag bara känt två hugg idag. Har jobbat en sväng på fm å är nu hemma med Oliver "pricken" Arasjö. Hoppas få tag i bvc så i kan få ett utlåtande om hans koppor...tror att han kan gå till dagis typ på onsdag. Har ju bara skorpor kvar....tror jag iaf...har försökt syna honom.

Om ni har tips på roliga lekar kan ni alltid gå in på http://lindet.blogg.se å tipsa Lindet så är ni med och tävlar i hennes minitävling nr 2. Ni får leta upp den då jag inte länkade direkt till just det inlägget.
Fattar inte varför jag inte kan lägga in länkar så där smidigt som jag gjort innan...får nog kolla med gubben va ja gör för fel.

Om jag skulle ta tag i min gnällfis...undra ja vem som väckte han....

Kram

ambulans

Efter ett par timmars magsmärtor ringde jag vårdupplysningen eller va de nu heter. De tyckte jag skulle åka till akuten. Eftersom barnen snart skulle lägga sig blev de ambulans in till akuten i halmstad.

magsmärtorna var fruktansvärda, tack o lov fick jag faktiskt hjälp hyfsat snabbt. fick nån medicin som typ skulle vara som losec..sen fick jag svälja ett bedövningsmedel, fy sjutton så obehagligt kändes som tungan blev ofantligt svullen, fast egentligen var den ju bara bortdomnad..typ som de känns när man fått bedövning hos tandläkaren. Fick lämna massa blod och urinprov, de tog tryck å feber m.m. Då proverna såg bra ut så fick jag snällt åka hem igen, trots att magsmärtorna satt kvar. Antagligen är de magkatarr...men får jag feber eller smärtan flyttar på sig så kan de vara gallan. De läkaren sa va att smärtorna kunde sitta kvar till mitten av nästa vecka, så lång tid tar de innan medicinen gör nån nytta.

Man känner sig rätt liten när man ligger där ensam..ingen man som tröstar en...ingen mamma som säger att de blir bra. Trots att man är 29 år så när man har så jävla ont  hade det varit skönt att ha nån vid sin sida... Men men de blev ju inte så många timmar

Tack o lov är inte smärtorna lika i hållande just nu å jag har kunnat sova ordentligt i natt. Men jag har fortfarande ont. Men de är bara till att bita ihop å göra alla måsten här hemma ändå. Borde egentligen vila åh inte fresta på de hela igen...men i verkliga livet funkar ju inte de.... De blir städ å tvätt här idag...måste ju göras!!
nähe, dags att ta tag i vardagen igen....

Super dag!

Igår var Matilda och jag på varbergs kurort, äntligen! Det var så underbart skönt att få koppla av å stänga av alla måsten. Åt fantastiskt gott, behandlingarna var super sköna. Tack min älskade man för att jag fick det i present.
Åhh tack för de fina rosorna som  stod här hem å väntade på mig.

Trodde inte jag skulle komma iväg då Oliver fick vattenkoppor i torsdags, men tack vare älsklingen löste sig de.
vi hann med lite shopping med innan vi kom åkte hem...tyvärr upptäckte jag att en tröja jag köpt på hm var trasig, kan de bli mer irriterande.

När vi kom hem delade jag å Tilda en skumpa medans fidde åkte till slöinge för att hämta hojen. Kom inom här så Oliver å Noel fick provåka...två mkt mkt stolta killar.
Fidde å jag åt tre rätters på kvällen å intogs lite mer dricka...oj så onykter jag blev (minns inte när de hände senaste). Jaja, sånt som händer...

Idag vräker regnet ner å vi har inte riktigt bestämt vad som händer här idag...man är ju lite begränasad då man har Oliver pricken Arasjö... Borde ta tag i städningen, men de vet jag inte om jag vågar uttrycka högt då gubben gick upp vid fem i morse för han inte kunde sova.

Gott folk, ni får ha en skön lördag.
Kram

Sovmorgon va är de?

Har insett hur bortskämda vi var med Oliver när han var liten som gärna sov till nio halv tio. Det gör inte Douglas vill jag lova. Kvart över sju näst intill alltid.. Visserligen sover Douglas mer helnätter än va Oliver gjorde då. Men va spelar de för roll när Oliver fortfarande vaknar...hatar denna jäkla nattskräck Oliver har. Problemet är ju att han vaknar å kommer ihåg vad han drömt å blir såå himla ledsen. Många med nattskräck bara skriker till å sen sover vidare...men inte Oliver inte.
Hade varit skönt med sovmorgon helt enkelt... Åh jag vet att jag har många vänner som kommer kommentera detta...åhh ja jag vet att de är många som har de värre där barnen vaknar vid 5 å är pigga.
Men nu var de min familj de handlade om ;) 
Nu har jag visst en skrutt som vill ha mat... Undra när Oliver ska vakna?? Kommer åka till mormor och morfar Kenneth idag. Hade varit kul att överraska med frukost...men med tanke på hur "tidigt vi är uppe" så blir de inte så...D vill ju äta nu, helst för 10 min sen....eller kanske jämt mitt lilla matvrak. Märkligt att man har en varje sort...en som äter å en som helst aldrig vill äta.
Nähe...på återseende.

Ännu en tävling som hade varit skoj att vinna!

"Jag är med och tävlar hos Lindet om en klänning eller piké från Simply Colors.
Två personer kommer att vinna varsitt plagg. Var med och tävla här !
Tävlingen avslutas 31/5 klockan 18.00. Vinnarna lottas fram. Lycka till! "

Grattis!

Vill bara skicka min underbara man ett stort stort grattis som blev först den här säsongen att ta mc-kort för "tung" hoj i Falkenberg.
Grattis älskling!
Puss på dig

Har glömt

Jag har ju glömt att skriva att jag vann :)
jag är så glad å nöjd över att jag vann ett värmedjur, tror att de kommer bli väldigt väl använt.

Stort tack till http://lindet.blogg.se som ordnar så roliga tävlingar och till www.ljuskraft.se för det fina djuret jag kommer få :)



Tack tack!

Märkestagning

Idag har Oliver tagit sitt första simmärke. Livbojen = båt och vatten vett(genomgång som siminstruktören höll i), samt klädsim med flytväst.. Oliver tyckte de va himla skoj. Hela simlektionen idag bara flög förbi, de gick så snabbt att vi inte ens kom ihåg simglasögonen...å de gick hur bra som helst. Han lyckades med två hopp från kanten som han tog sig tillbaka själv utan att ta tag i mig. Sen gjorde han nog 5 rutschkanedyk å han va så strålande glad att han  knappt hann andas emellan hahha..  Bäst av allt ifrån Olivers ögon var nog att han idag fick festis å bulle då det var terminsavslutning för hans del idag. Douglas fortsätter 4 veckor till...



vi har även varit en sväng på gekås. Införskaffat lite sommarbyxor till mig, en ny sommarjacka till Oliver då hans dragkedja har börjat krångla. Åh så lite annat smått och gott förstås...hahhaha... Om de är nån som ska upp dit snarast hör av er till mig...Fidde köpte fel strumpor till sig.

Denna är det kort vecka, bara 3 arbetsdagar. men de är mkt som ska hinnas med ändå.... Men på fredag är det äntligen dags för dagspa för mig å Tilda. ska bli så ljuvligt, koppla av, stänga av å bara vara...
Varbergs kurort!!!!

Nu tänkte jag faktiskt softa ner mig i soffan typ en timma, sen blir de sängen. Tyvärr är de inget bra på tv, å fidde spelar, typiskt.
Nähe på återseende.
Kram

smörgåstårta

Ja de har jag vräkt i mig idag...gott som alltid. Men man blir alltid såå nedrans mätt. Fiddes farmor är de vi har firat idag... På gott och ont hade hon bjudit alla samtidigt...trevligt att träffas, men ack vilken ljudnivå. Åh så har hon massa prydnadssaker över allt, hjärtat satt i halsgropen mest hela tiden...Douglas når ju rätt långt nu när han går, å för att inte tala om alla vilda lekar som Oliver och hans kusiner utövade.

Annars är här lugnt vill jag lova, är trött efter en intensiv vecka...tur de är spa nästa fredag, så man får vila upp sig om så bara för en dag.

I torsdags var jag på den bästa föreläsning jag någonsin varit på. Boken är minst lika bra, Omsorg utan våld av Elisabeth Råberg, självbiografi. Kan rekommendera den faktiskt. Handlar om en mamma som har två autistiska pojkar som blir utsatta för massa hemskheter i den kommunala skolverksamheten. Fy sjutton säger jag bara.
Underbar kvinna att lyssna på trots allt hemskt hon hade att berätta.

Igår blev jag hämtad efter jobbet (så imån måste jag åka å hämta min cykel om den nu är kvar), blåste ju försjutton nästan storm ute. Så vi åkte direkt å handla. D va astrött å grinig som tusan....å de är han nu med, så jag måste sluta....
Tänkte skrivit mer, men de är tydligen inte så populärt.
Over and out.

Bästa vännerna..

Man kan klaga på mångt och mkt i sina dar, men egentligen borde jag bara vara så sjukt tacksam.
Jag har en man som jag älskar, två sötnos till pojkar och dom allra bästa vännerna man kan tänka sig.
Jag har många vänner som jag bryr mig om och många jag inte kommer nämna vid namn här idag tyvärr då listan skulle bli på tok för lång. Hoppas att de inte är nån som känner sig allt för bortglömd....
Men jag skulle vilja visa min tacksamhet till några alldeles extra speciella vänner som ställer upp i vårt och torrt.

Jag tänkte börja med Angelica: Jag älskar att snacka lite "skit med dig" å alla våra långa promenader som vi hade förr (som jag gärna återupptar snarast). Du ställer upp å hjälper mig när jag behöver barnvakt trots att jag än så länge inte kan åtgälda "tjänsten" till dig.

Sen har vi Pernilla: Du är den bästaste gudmor man kan ha till sitt barn (med delad plats med min syster förstås;) ). Du är en fantastisk gympaledare, barnen bara älskar dig. Du, Ola och Felicia står nog faktiskt högst upp på listan om barnen själva fick välja barnvakt. Om de inte hade varit för er så tror jag knappt Douglas hade börjat gå än. Jag har fantastiskt roligt när jag umgås med er. Du bryr dig inte om man ber dig ställa upp på saker, utan de känns som du anser att de är en självklarhet (eller hur man nu ska uttrycka de)...jag menar fotograferingen, å nu kommande förskolansdag...ingenting bekymrar dig du finns bara där på plats. Min räddande ängel i många lägen.

Åh så till Matilda: Ja du min vän, va kan jag säga! *kramas* Jag är så tacksam för din vänskap. Tycker de är ljuvligt att barnen trivs så bra i varandra sällskap. hoppas kunna åtgälda alla "tjänster" du har hjälpt oss med på senaste tiden. Är grymt tacksam för att du ställer upp bara du är ledig. Längtar till nästa helg då vi ska på spa, ska bli så himla mysigt!!!

Mickan: Du är nog de mest givmilda människa jag har träffat! Ställer också upp i vårt och torrt med skjutsning till fester;) och med barnvakt om så behövs i Nässjö. Önskar att jag hade kunnat delta på din 30-årsfest...men jag får fira dig här i fbg istället i sommar. Du är alltid välkommen till oss min vän! Många många ljuvliga minnen har vi min vän..hihi!!

Ramona: De är du å jag på onsdagar;) Undra va alla karlar som läser de här får snuska tankar nu mohahhaha. Önskar att vi bodde närmare varandra så att de inte bara blev 1h teletid på onsdagar...å om man har tur träffas 1-2 ggr per år.

Så mina söta finaste vänner, jag älskar er! Önskar att man kunde visa mer hur tacksam man är för att ni finns och ställer upp. Jag har sån tur att jag har sådana fantastiska vänner!!!
Puss å kram


Då var de tisdag...

eller tisdagen har ju snart passerat.
Jag å Fidde möttes i dörren idag. Kul kul not!!!
Jag har inte en aning om hur de har gått på inskolningen mer än att Oliver hade vägrat vara på sin avd. Pappagris!!! Åh att Douglas bara hade sovit 1h i vagnen. Får hålla tummarna för att han "överlever" 2h till innan de är dags för sängen.
Ska börja med maten nu, å då brukar de alltid bli massa pipigt. Angelica kommer hit å hjälper mig vid halv sju (hon få ta nattningen på D) då jag måste på ett möte som förhoppningsvis går mkt mkt snabbt. Tydligen ska hertigen bygga ut å mötet är för att vi ska möjlighet att opponera oss. Vill ju veta hur de kommer påverka oss då vårt hus blir mest drabbat..utsiktsmässigt iaf.

Fick reda på att förskolansdag är den 20/5 givetvis när jag har apt å Pernilla ska sitta barnvakt..kan de  bli mer typiskt. Jag hoppas de är förlagt till halv sex eller nåt sånt så jag kanske kan smita tidigare, eller rättare sagt kompa ut. Vill ju vara med! Ska försöka få tag i Pernilla i veckan å kolla om hon kan tänka sig gå dit å jag sluter upp...

Nähe, matlagningen kallar...
Kram

Va med och tävla du med!



"Jag är med och tävlar hos Lindet om en hemlig gåva (värd ca 200:-) från KidMix.
Var med och tävla du också, tävla här!
Tävlingen avslutas 23/5 kl. 18.00 och vinnaren lottas fram!"

Min man!

Min man har klagat på mig varför inte jag hade la upp en status uppdatering på facebook om världens bästa man blaaa blaaa blaaa.

Jo min älskad man så här är det...du är inte världens bästa man för jag vill inte ha det då jag själv inte kan leva upp till sådana krav. Du är den bästa för mig, fast jag önskar ibland att du var lite mer händig;)
Jag älskar dig och barnen överallt annat!!
Visst att jag kan tjat å gnata på dig, ibland befogat å ibland inte...sån är jag å det har du nog lärt dig vid det här laget.
Jag skulle kunna rabbla upp hur mkt som helst om vad jag känner för dig, men då blir då bara så himla kaxig så de tänker jag inte göra.
Så kort och gott, Jag älskar dig Fredrik!!!
Puss

Vilket väder!

Idag har de varit ljuvligt väder och vi har spenderat en hel del tid ute. Mesta dels har de varit på cykel...vilket hela familjen gillar. Hamnade hemma hos Peter å Annlouise för att säga grattis till Elliote.

Sen har vi simskolat. Oliver var super super duktig. Han som har varit rädd för att dyka ner till botten har idag plockat upp fem saker å då faktiskt dom svåraste grejerna. Helt platta figurer som ligger slätt mot botten.

Åh de bästa den helgen har varit att Douglas äntligen har lärt sig att gå, duktig duktig kille:). Nu ska han bara lära sig att resa sig upp utan att hålla i nåt..men de kommer väl så småningom.

På tisdag börjar inskolningen och jag är glad över att han lärt sig gå innan dess, men lite ostabilt är de ju men hellre de än att han bara kryper.

Blev grillat idag med...har en duktig man jag:) Han är grillkung på hertingsgård hihi..

Älskar dig Fredrik!!

Nu ska jag hämta tvätten sen blir de läggning av Oliver och därefter Avatar på blue ray (synd att de inte va mörkare ute bara)
Over and out.

Cirkus

Igår kväll var jag och Oliver på cirkus. Det var jätte mysigt. Oliver var verkligen superduktig på att sitta still, ibland fick han röra lite på sig men de var helt acceptabelt. Först vänta i 40 min innan de började och sen sitta still i 2h till. På mitten var de en paus på ca 20 min, då stod vi i kö så att han fick rida kamel...snacka om stolt kille:)
Tror faktiskt att han uppskattade det hela bortsett från ett klädbytar nr som han inte förstod sig på. Djuren va nog bäst och akrobaterna i luften, sen gillade han när clownen sköt med pistol så han blev super rädd åh hoppade högt där han satt i mitt knä.

Efter cirkusen beställde vi faktiskt pizza på Olivers begäran. Åh undertiden vi väntade så ringde vi åh gratulerade pappa/morfar Åke på födelsedagen. När vi ätit klart blev de mys i soffan en stund innan det var läggdags.

Innan cirkusen hann vi även med en tur till Halmstad för att handla. Åh min älskade man införskaffade mig en handdammsugare...äntligen:)

Idag blir de till att grilla med Peter o Annlouise med barn...hoppas bara de slutar regna.
Nu vakna visst lilleman.
På återseende.
kram

RSS 2.0