Fullt upp

har fullt upp med allt hålla mig själv på banan. Förkylningen å hostan blir bara värre och värre... Inget man vill ha så här på slut tampen... Men övertalan om att jag inte är sjukt tur upp merparten av min tid så jag kan få gjort allt som behöver göras....att ligga hemma och vara sjuk är inget jag har varken lust, tid, ork eller råd med.

När man äntligen känner att man är på rätt spår ja va händer då, jooo då går bilen sönder...trodde vi iaf. men de visade sig vara en jäkla ispropp...men kosta skjortan gjorde de iaf.
Meningslösa jäkla pengar på att låta bilen ha de varmt och gott ett par timmar. Fan sån lyx får inte ens jag....borde få ersättning av frostskador på jobbet....16,5 grad hade vi i två av rummen idag, 18 i några....stolarna är iskalla, man känner sig som en tant när man får sitta på sittunderlag inomhus (åh då har jag ändå långkallingar) Inte konstigt att man blir sjuk...fattas bara att man får urinvägsinfektion med.

Misstänker även att bloggandet kommer vara ganska sporadiskt då vi närmar oss jul...finns så mkt annat man pysslar med då:)
I helgen åker vi till Kristianstad å bor på hotell tillsammans med syrran med familj...massa mys:) Julbord vankas de där och ett besök till Andys lekland har vi visst oxå lovat:)

Nu är min rast snart slut...
Vi hörs, förhoppningsvis då på bättringsväg...

Då va de onsdag igen...

Tiden rullar iväg och just nu orkar jag inte speciellt mkt...jag är glad att jag mäktar med jobbet iaf.
Hostar nyser och fryser är läget just nu...mindre skoj. men kvinna som jag är så är jag inte sjuk!!!!!!!!!
Har inte tid att vara sjuk, har ingen lust att va sjuk och är därför inte heller sjuk.
Jobbar till kvart i tre idag och de blir minsann ingen vila för min del varken idag elelr imån...röjja hemma, sen skulle ja behöva ner på stan och prova ut en nytt regnställ till jobbet (dock inte de smidigaste med buspojkar). Kör så de ryker tills man stupar...eller så hinner de går över nånstans på vägen. Härda ut härda ut härda ut hehhehe...

Mysdag

Idag har jag, Matilda och barnen haft en riktig mysdag.  Först körde vi till ica maxi i halmstad där barnen idag kunde testa paper jam (nånting) och en radiostyrd bio....gitarren va igen hit, glad att vi inte köpt en sån till Oliver. Den radiostyrda bilen däremot var faktiskt både bra och prisvärd...men inget vi köpte. Barnen fick en varsin liten legobil för att de testat grejerna...även Douglas fick en grej, en lite duplo påse typ tröstpåse då han blev så avundsjuk. Gratis är gott;) Dock blev vi lite besvikna då det var dåligt arrangerat....ge menar kan de kosta på sig å göra ett reklamblad om att de ska annordna en sån grej så kan de ju göra nåt vettigt av de. Barnens dag de hade för 1,5års sen de va grejer de:)

Sen körde vi ut till eurostop, käkade lite...alla barnen åt som de aldrig sett mat förr, toppen toppen!! Sen blev de en lång sväng på BR. Sååå vansinnigt mkt folk och rörigt med grejer som stod huller om buller...inte smidigt när man hade barnvagnen med sig. Tackar min lyckliga stjärna för att vi var två vuxna...Oliver försvann som en vessla hela tiden å jag kom typ inte fram för att kolla vart han kunde vara. men vi lämnade butiken ihop iaf:)
Sen blev de en tur till kappahl....de har verkligen ingenting till pojkar i mina killars storlek. Åh den enda grejen jag ville ha som fanns på en reklampelare va givetvis slut.
Blev ett skärp till Dogge med star wars iaf. Sen gick vi till Lindex inte sjutton fanns de mer där...så besviken så...jag som hade värsta shopping humöret hittade inte nåt skojjigt. *muttrar* Ville så gärna hittat nåt fint till jul/nyår men inte då....

Sen körde vi hem å fortsatte mysa hemma... Käkade riktigt god middag, potatisgratäng och fläskfile med massa grönsaker. Sen fick barnen sitt lördagsgodis å när de va slut ville de minsann inte sitta still å mysa mer.... Kvällen avslutades strax efter nio....då hon skulle köra till varberg, så kan de bli.
Så nu sitter jag här ensammen å kikar lite på heartbreak hotell, tanthumor.
Blir snart sängen för min del....gubben lär ju inte komma hem än på ett tag...
Imån är de simskola igen...å tvätt förstås...en heeeeelt vanlig söndag.
godnatt gott folk
kram

ingen inspiration

Har verkligen ingen inspiration till att blogga just nu.
Har haft fullt upp i veckan.
Gympa i måndags med Oliver...Douglas å papsen var hemma då de inte var piggelina.
Igår va jag kvar på jobbet efter jag slutat och band julkrans till dörren. Mysmys!!! Glögg å pepparkakor förstås var de oxå.
Idag stannade jag kvar igen men då av förpliktelse....utvecklingssamtal! herre gud så överdriven man känner sig...här sitter jag som inte ens är fyllda 30 åh är såååå läraraktig så de finns inte hahahaha. Verkligen FRÖKEN Emelie. Jaja, samtalet gick jätte bra och föräldrarna lämnade nöjda och belåtna 45 min senare (ja våra samtal är mkt längre, funkar inte med den traditionella kvarten).
Imån blir de en tripp till det gula varuhuset för inköp av julklappar. Älskade gudmor Pernilla passar barnen:) Gillar både vi och barnen....fast Oliver tyckte att bästaste Ola skulle följa med oxå. Lite svårt att förstå att även dom kan vara upptagna å inte alltiid kan komma....försökte förklara att han bygger på huset, men han tyckte han kunde ta ledigt:)
Nu blir de soffläge och halv åtta hos mig....sen blir de förhoppningsvis ett tele samtal med Mona:)
kramkram

Onsdag!

Jahopp då var det redan onsdag å det har inte hänt speciellt mkt sen sist. Jag har jobbat, plockat hemma, jobba lite till. Igår va ja på jobbet i 11,5h, pust! Åh när jag kom hem möttes jag av en helt förstörd Oliver som grät som ja vet inte vad. Slutade med att jag sa men strunta i att äta om du har ont i munnen...då snyftar han å säger. mamma jag har inte sovit på länge... Men då tycker jag du ska sova. Jaaa de vill jag! Tio min senare var han ombytt, borstad och sov. Febern var på väg upp då han fått den på em...lederna började värka och blåsor i munnen, stackarn! Idag är han piggare igen å feberfri, men han får vara hemma å vila å få i sig lite mat igen. Douglas däremot vakna kvart över sex å då kände jag att det är nog bättre att han får "rastas" lite på dagis än att bråka med sin bror om han behöver vila.
Tycker barns sjukdomar är mkt mkt skumma. En annan blir sjuk och är sjuk ett par dar å sen dröjer de flera månader innan man blir de igen. Men småbarn kan typ vara sjuka en halv dag sen är de friska igen, å så håller de på så flera gånger i månaden. Åh när de blir "riktigt" sjuka då är de minsann så sjuka att får grå hår av rädsla för de höga febertopparna som håller i nästan en vecka. Skumt skumt!!

Idag blir iaf till att städa när jag kommer hem, så att det är snyggt och i ordning till helgen då mamma å Kenneth äntligen kommer på besök:) Ska bli så mysigt! Tror vi ser fram emot de lika mkt barnen och jag....å mamma/mormor med förstås;)
Nähe, nu ska ja spela nåt meningslöst spel den sista tiden på min rast för att stänga av hjärnan lite...
Tjingeling

Tävla hos Agnes!

Jag tävlar om en “Ewan the sheep” från Syster & Bror hos Agnes!

Julgardiner

Japp ni läste rätt...jag har fyndat på fynda idag hehe. Julgardiner till tre fönster för 150kr. Så nu har jag gardiner till köket och även nya till vardagsrummet...som Oliver så gärna tyckte vi skulle ha. Åh fina var de faktiskt:) Han har bra smak mig grabb.
Hittade massa andra fina juliga saker som jag gärna hade velat köpa till advent, men man kan ju inte köpa allt.
Man kan ju önska sig som Oliver så fint säger nu. Allting kan man förtillfället önska sig hahhahaha.

Idag är de slappelördag,rätt skönt faktiskt. Imån tänkte ja vara mer seriös å ta tag i lite plock här hemma....
Ikväll blir de ostbricka å annat plock med vin till:) Har varit sugen på de länge...ska bli så gott å mysigt.
Sen blir de film:)

Nu kom min skrutt in som varit ute å cyklat med pappa.
Så nu blir de lite mer mys:)
Kram

Höstlov!

Igår jobbade jag en sväng å när jag kom hem tog jag tag i städningen direkt. så nu är här rent och snyggt.
Nike kom in och plockade med sig allt som skulle slängas, toppen toppen...tack för hjälpen.
Nästa helg kommer de visserligen en omgång till då Fidde kommer få en ny datastol i förtidig födelsedagspresent av mamma och Kenneth å syrran med familj. Perfekt:) Åhh jag får äntligen mina nya grejer till hallen. JIPPIE!!!!
Så det enda jag saknar sen är en ny golvlampa till vardagsrummet sen är jag helt nöjd.

Idag är vi som sagt lediga, eller inte Fidde förhoppningsvis är han det imån iaf. Har handla massa gottit till helgen, ser jag fram emot...både god mat på fredag å lördag tjoho! Åh hör och häpna har även köpt vin till maten:)
Åh för att förgylla hela mitt höstlov så lägger dom två rador med plattor extra på vår uteplats, massa glad:)

Så fort Douglas vaknar ska vi åka till Linda å barn, å Maria med tösabiten kommer. Sicken toppendag!!!!
Imån vet jag inte vad vi ska hitta på än, allt hänger ju på om Fidde är ledig. Är så himla skönt att inte ha nåt bokat i helgen. Sen är de full varenda helg fram till lucia.
kram

Sorry...

Motivationen till att sitta vid datorn har inte varit på topp, sorry för de. Lovar bot o bättring.
Personalfesten i fredags var himla trevlig, kom fyra på boulen trots att jag aldrig spelat...tycker jag är en bra placering av 14 personer. God mat o dryck var de oxå...
Lördagen va de först familjemys sen kom matilda med familj.
I söndags var jag själv med barnen då fidde var å målade med Pernilla och Ola. Som för övrigt kom o käkade tacos med oss på kvällen:)
Igår lyssnade nog till de bästa föreläsaren genom tiderna Manuel Knight! Tycker helt klart att alla företag borde boka in honom!!!! Wow säger jag bara! Inte alla som kan få 1500 "stela" kommunalarbetare att skrika/tjuta som att de åker berg o dal bana.
Idag har jag skivit IUP hela dan å varit på ett möte. Känner mig lite slut i huvudet nu. Tur man bara ska jobba en dag till detta lovet....
Imån blir de städning efter jobbet. Åhh på torsdag hoppas jag att kunna träffa girlsen.
Tjipp tjipp

RSS 2.0