Så bra de kan bli...

Min man är ingen romantiker på någevis, men ibland kan han överraska mig med att fixa med grejer som jag hellre tar än en romantisk afton....
Jo så var det...om ni nu vill veta om överraskningen:)
I fredags skulle äntligen min kära syster med familj komma på besök. mkt efterlängtat vill jag lova från oss alla:)
Åh min man han hade ordnat å styrt med maten så jag höll på att bli knäpp på han, tycker helt klart han överdrev med allt som skulle lagas...han själv sa att blir de över så blir de perfekt till matlåda. Åh när vi står där å som bäst håller på med att få ordning på all maten så plingar de på dörren, å de va inte syrran som kom utan där utanför dörren står min älskade vän Mickan och min vän/gamla granne Mia som min man sett till att bjuda in. Jag visst ju att de skulle va i Halmstad över helgen, men de hade totalt lurat mig å sagt att de skulle åka ner sent fredag em å då även besöka de gula varuhuset å resten av helgen va fullbokat. Men grejen va att de hade åkt redan på torsdagen så min man hade sett till att de blev bjudna hem till oss på middag. Hann inte mkt mer än återhämta mig från chocken å massa kramanden förstås så kom syrran å dom. Vilken kväll de blev, vi åt och drack gott..sen sjöng vi singstar för fulla muggar hahahha. Så himla mysigt.

Tack min älskade man för att du överraskade mig så:) Åh tack Mickan å Mia för att ni kom å hälsade på, gör de snart igen.

Helgen har varit intensiv vill jag lova, men ack så rolig. Älskar verkligen att umgås med systeryster och hennes fina familj. Lördagen spenderade vi på sannarpsbadet, himla skojigt. Dock blev ja lite irriterad på den snorkiga kassapersonalen...men men va ska man göra när de inte vill vara serviceminded. (de hela handlade om hänglås som man tydligen ska ha med sig själv, orkar dock inte dra de hela nu som inte spelar nån roll längre)
Då de inte öppnade förrän elva på badet så blev det även mat där...vi insåg ganska snabbt att kl tickade på ganska fort å vi skulle ju äta 3-rätters på kvällen.
Maten på kvällen blev mkt lyckad...dock stör jag mig fortfarande på missen i planeringen så att vi inte serverade nån sallad till huvudrätten. Jaja, bagateller...gött va de:)

söndagen hängde vi med upp till gekås..men de blev en kort visit för vår del. Får åka upp utan man å barn tror jag bestämt så jag kan gå i lugn å ro å kika på kläder. Barnen växer så de knakar...behöver helt nya garderober till dom, å dagiskläder kan man fynda där uppe.

Det jag ville komma till iaf är att jag har haft en toppen helg på alla sätt och vis. Tack alla inblandade som har gjort min helg såååå bra. Älskar er:) Åhhh ett extra tack till min älskade man som ordnat och donat utan min vetskap:)
Inte en enda bild tog vi på denna fantastiska helg...fasen va dåliga vi är på de nu för tiden.

kramkram


vi kör på med våra sjukdomar...

De ena avlöser de andra där av blir de inte så mkt bloggande... Vi får fasen aldrig vara helt friska å då tappar man sugen på allt...
Trist som tusan är de tycker jag...allt blir lidande....främst barnen som vill så mkt men där de antingen inte orkar eller så orkar inte vi vuxna... Oliver har haft jätte svårt att förstå att mamma och pappa oxå kan vara sjuka, å varför han inte då kan få leka med kompisar ändå osv. En evig diskussion har de varit.

Jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att vi får bli friska nu så man kan ta tag i hemmet, träning och familjeliv. Vore kul att få göra nåt med barnen utöver de vanliga...just nu känns de som vi bara suttit inne hur länge som helst. Våren kom nu så vi kan vädra ut vårat hem å våra själar så vi blir friska å krya å kan göra saker å umgås med folk igen. SNÄLLA!!!!
Då var det dags för jobb igen... ett kort inlägg så ni vet att jag lever iaf, trots alla ständiga sjukdomar till höger och vänster.
På återseende.

Sjuk...

Japp, jag har varit sjuk å inte orkat sitta vid datorn.
I tisdags var Angelica hos mig på kvällen å hjälpte mig fixa håret...efter hon gått började jag känna mig frusen å ont i halsen. På natten hade jag feber, men inte på morgonen...gick givetvis till jobbet, men de borde jag inte gjort. Strax efter elva körde de hem mig...då hade febern sagt pang igen. Efter lite sömn visade tempen 40,1 å sjönk till 39,9 å höll sig på de till torsdag kväll. Fredagen va ja feberfri (så gott som hela dan) men ont i halsen å körtlarna syntes utan på halsen...trodde jag fått körtelfeber så det blev en tur till vc.
Efter prover och konsultation med en annan läkare konstaterar de att jag har halsfluss, så de blev penicillinkur på 10 dagar. Jag blev dock mkt snopen då jag har fått lära mig att man inte kan få det när man opererat bort mandlarna....men de kunde man visst.
Lördagen mådde jag så pass bra att jag kunde vara uppe och röra på mig samt äta. Det som är jobbigt nu är den förbaskade rethostan som inte vill ge med sig....å den i sin tur gör att jag har lite smått huvudvärk. Men jag är back on track å på jobbet igen...
Dock ligger mannen nerbäddad nu... Hoppas dock att han får pencillin snabbare än ja, för jag kan sätta mig högra arm på att även han ligger i halsfluss.

Å i veckan som varit har vi även varit på läkarbesök med Douglas, så nu väntas remiss till öron-näsa-hals (håller tummarna för operation av mandlar och ev även polyper).

Så näää hos oss har de inte hänt nåt alls...vi har varit inne och tagit de extremt lugnt.
kramkram

RSS 2.0