Som sagt...

Som ni kanske har märkt så har blogg lusten ännu inte infunnit sig... Vi lever iaf...hälsa är la lite si å så med, barnen är sjuka om vartannat. Trist som tusan, men fullt väntat. Bortsett från en snorig näsa så hoppas jag nu att vi håller oss friska iaf en hel vecka. För hela veckor på dagis/jobb var länge sen...

Helgen som gått har jag varit ensam med barnen å vi har haft de jätte mysigt. Fidde har varit på lan i Asige (vi gjorde ett besök där i lördags) Oliver var mkt tacksam över att ha fått besöka sitt första lan. Han ville helt klart "hänga" med de stora grabbarna å tyckte att jag minsann kunde lämna han där å ringa när han skulle hem.
Det fick han givetvis inte... Men jag kan förstå honom full uppmärksamhet å sitt vid en dator å spela skjutaspel (vilket han inte får hemma)...Fiddes datapolare får helt klart tummen upp gällande mottagande av småbarn. Douglas han var nöjd han med han gick å tiggde godis av Hultan, å fick sitta i JP:s knä å trycka lite på dataknapparna han oxå.
Bäst av allt var nog pannkakorna med grädde som serverades till lunch hahah.

Annars har vi tagit det ganska så easy...med alla sjukdomar vi har haft till höger och vänster så är de rätt gott att bara få vara och återhämta sig. Vi simmade på söndagen och Oliver slutar aldrig att förvåna mig...håller han bara fokus så imponerar han mig nåt så in i bomben. Dom "vattenkonsterna" han gjorde igår utan att hålla i varken mig eller kanten...stor tumme upp!!!

Till helgen som kommer funderar jag på att ta med mig Oliver på bio igen...är himla sugen på att gå å se Trassel. Men vågar knappt boka nåt för då ligger vi la i nån skit.....
Måste få bli riktigt friska nu, för jag har en vän i Borås som jag vill besöka, så jag kan få kläma på en bebis utav alla som kommit nu....å ja det är många av mina vänner runt om i detta avlånga land som fått barn inom en månads tid typ. Åh jag har några kvar som ska ha inom 1-2 veckor typ.
Nästan bara pojkar dessutom hahahha...ska de bli ett pojk år i år...
Nu är det dags att återvända till jobbet...
På återseende.
kram


Utmaning!

Utmaning: Mitt bloggande

Har blivit utmanad av Sara, en ny typ av frågestund – kul!


1. Hur länge har du bloggat? 
Jag har bloggat i ca 1,5 år.

2. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
Ca 7 st, kan bli nån mer ibland.

3. Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?
Alla är dagboksbloggar.

4. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Ja det hoppas jag verkligen att de tycker, jag försöker verkligen inte att vara nån annan där.

5. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Det tror jag nog att jag har. Vissa grejer vill man ju inte att andra ska läsa. Nån gång har jag skrivit nåt inlägg som jag tagit bort bara nån timma efter då det inte känts bra... Ibland behöver man ju få ur sig aggressioner som lätt kan bli fel riktade eller tolkade när man skriver ner dom.

6. I vilken utstäckning bloggar du för att få bekräftelse?
Behöver inte bli bekräftad av andra människor det har jag min familj till. Började blogga för att min familj skulle kunna följa pojkarnas utveckling trots att de är så långt bort. Dock är jag urkass på att lägga upp bilder.

7. Har du träffat folk IRL, efter att ha träffat dem via bloggen?
Nej det har jag inte.

8. Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
Visst kan det vara skadligt både för personen som skriver och för deras omgivning. Många människor som har att skilja på vad som är riktigt privat. Är ju inte meningen att man ska hänga ut sig själv och andra.

9. Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig?
Just nu har jag ju varit inne i en svacka å tycker jag skriver om samma grejer hela tiden...men de är väl så vardagen ser ut. Man vill ju skriva med nåt innehåll...

10. Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Hittar jag gnistan igen så kommer jag säkert att fortsätta blogga, jag vet ju att framförallt min mor och hennes man uppskattar den...å främst då när jag får tummen ur å lägger upp bilder.

Jag utmanar: Louise och Linda

Ingen blogg lust!

Har verkligen ingen blogg lust just nu... Förhoppningsvis kommer den tillbaka snart... Inbillar mig att det är årstiden....trött och orkeslös är man blir av mörkt och grått ute. men det går ju åt ljusare tiden så de kanske blir lite ljusare även på bloggfronten.
Helgen som gått har spenderats i hemmet då Oliver har varit sjuk...feber å halsont, men är tillbaka på dagis efter rådfrågan på sjukvårdsupplysningen...går nämligen halsfluss på dagis så jag va rädd att de va det han fått, men sjuksköterskan tyckte vi skulle köra på som vanligt om han var feberfri och pigg...så då kör vi på de. Är det nåt som är lurigt så är det halsfluss tycker jag, speciellt när de inte skriver ut pencillin så ofta mot det längre som de gjorde förr. Hur sjutton vet man då när de är friska eller inte....

Annars har de väl inte hänt så mkt...vi är ju i gång å jobbar igen både jag å fidde efter lite ledighet över jul/nyår så rutinerna är la nästan på plats. Gympan för barnen va inställd förra veckan...men denna veckan är allt som vanligt, gympa å simskola för båda juvelerna.
Så nu är ordningen återställd igen hahahha...
Nu är det jobbedags för mig igen...
Over and out.

En dag kvar!

Nu är det bara en hel dag kvar av ledigheten, sen är de ny termin och inget ledigt förrän till sportlovet. Känns lite trist faktiskt...det går på tok för snabbt.
Vi har iaf haft det väldigt mysigt och hunnit med en hel del. Det enda som inte blivit av som jag hade velat göra är att besöka busfabriken...men tyvärr fick gubben nackspärr så de blev inget med det. Fanns väl en hel del som man borde ha gjort oxå...men sånt skjuter man ju gärna på. Så som att rensa ur garderoben, har jag nog sagt i ett halv år...men de är ju så himla tråkigt.

Imån vankas det barnkalas...känns som jag redan nu vet på vilken ljudnivå det kommer hamna på här imån.... Men vi överlever väl förhoppningsvis två timmar hehe.

Nu är de typ två månader kvar till jag fyller 30 och jag förstår fortfarande inte varför det ska vara sån jäkla hysteri över de. Åhh nej jag har ingen åldersnojja å har aldrig haft de heller, har inte riktigt förstått varför man ska ha de. Det är ju inte så att man inte blir äldre  varje år eller så... Har inte planerat nånting alls...åhh de känns som alla förväntar sig att man ska ha party party. Visst jag har gärna party, men  vi är ju såå jäkla många så jag vet inte riktigt hur man ska lösa de hela. Hur man än vrider å vänder på det hela så måste man hyra lokal å det är jag inte de minsta sugen på just nu. Finns så mkt annat jag vill lägga pengar på just nu.
Jaja...jag får la fundera lite mera hur jag ska göra...
Funderar på hur alla andra av mina vänner som fyller 30 i år ska göra....tips mottages hjärtligt:)

Här blir de iaf en mkt lugn dag, vädret är ju askasst. Inte alls skoj å ha värsta höstvädret idag, hällregn!! Åhh man vågar ju inte ge sig iväg nånstans heller...för risk finnes ju för isiga vägar. Men ska jag vara ärlig så är  de himla gött å få lata sig lite innan det är dags å ta tag i vardagen igen med allt vad det innebär. På måndag börjar stor o liten gympan igen å nästa söndag börjar simskolan. Sen ska allt annat planeras in...

har fortfarande inte lagt över några bilder från julen...ack va lat man är hahah.... Jaja, de hinns la med nån dag...
Hade ju varit skoj å lägga ut lite bilder från Olivers födelsedag. Minns inte ens om jag berättat om hans fyra års dag. Jaja, en mkt nöjd kille var det iaf som hade både farmor, farfar, mormor och morfar kenneth här. Väldigt uppskattat vill jag lova:) Åh massa fina paket fick han, tror han blev mest nöjd över den nya cykeln.
Nu har jag nog skrivit tillräckligt för den här gången... Nu när vardagen är tillbaka igen, så blir de förhoppningsvis även mer bloggande. Då går allt mer på rutin här hemma.
Ha en skön helg alla mina vänner och läsare.
kramkram

RSS 2.0