Så bra de kan bli...

Min man är ingen romantiker på någevis, men ibland kan han överraska mig med att fixa med grejer som jag hellre tar än en romantisk afton....
Jo så var det...om ni nu vill veta om överraskningen:)
I fredags skulle äntligen min kära syster med familj komma på besök. mkt efterlängtat vill jag lova från oss alla:)
Åh min man han hade ordnat å styrt med maten så jag höll på att bli knäpp på han, tycker helt klart han överdrev med allt som skulle lagas...han själv sa att blir de över så blir de perfekt till matlåda. Åh när vi står där å som bäst håller på med att få ordning på all maten så plingar de på dörren, å de va inte syrran som kom utan där utanför dörren står min älskade vän Mickan och min vän/gamla granne Mia som min man sett till att bjuda in. Jag visst ju att de skulle va i Halmstad över helgen, men de hade totalt lurat mig å sagt att de skulle åka ner sent fredag em å då även besöka de gula varuhuset å resten av helgen va fullbokat. Men grejen va att de hade åkt redan på torsdagen så min man hade sett till att de blev bjudna hem till oss på middag. Hann inte mkt mer än återhämta mig från chocken å massa kramanden förstås så kom syrran å dom. Vilken kväll de blev, vi åt och drack gott..sen sjöng vi singstar för fulla muggar hahahha. Så himla mysigt.

Tack min älskade man för att du överraskade mig så:) Åh tack Mickan å Mia för att ni kom å hälsade på, gör de snart igen.

Helgen har varit intensiv vill jag lova, men ack så rolig. Älskar verkligen att umgås med systeryster och hennes fina familj. Lördagen spenderade vi på sannarpsbadet, himla skojigt. Dock blev ja lite irriterad på den snorkiga kassapersonalen...men men va ska man göra när de inte vill vara serviceminded. (de hela handlade om hänglås som man tydligen ska ha med sig själv, orkar dock inte dra de hela nu som inte spelar nån roll längre)
Då de inte öppnade förrän elva på badet så blev det även mat där...vi insåg ganska snabbt att kl tickade på ganska fort å vi skulle ju äta 3-rätters på kvällen.
Maten på kvällen blev mkt lyckad...dock stör jag mig fortfarande på missen i planeringen så att vi inte serverade nån sallad till huvudrätten. Jaja, bagateller...gött va de:)

söndagen hängde vi med upp till gekås..men de blev en kort visit för vår del. Får åka upp utan man å barn tror jag bestämt så jag kan gå i lugn å ro å kika på kläder. Barnen växer så de knakar...behöver helt nya garderober till dom, å dagiskläder kan man fynda där uppe.

Det jag ville komma till iaf är att jag har haft en toppen helg på alla sätt och vis. Tack alla inblandade som har gjort min helg såååå bra. Älskar er:) Åhhh ett extra tack till min älskade man som ordnat och donat utan min vetskap:)
Inte en enda bild tog vi på denna fantastiska helg...fasen va dåliga vi är på de nu för tiden.

kramkram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0