svacka...

Känns som jag kommit in i en svacka gällande allt. Visst hösten är vacker, men de är nog fasen den som får mig att bli som jag blir... Trött, hängig och allmänt småirriterad... Vill inget hellre än att träna, men jag orkar fasen inte...åh så vet jag att jag mår såå mkt bättre av de, men de går bara inte. Vill helst dra ett täcke över huvudet å sova bort hela hösten. Har massa roliga grejer inbokat, men inte ens det ser jag fram emot. Men men de vänder väl snart... Hahaha de låter nästan som jag är deprimerad...men de är jag absolut inte. Så mina vänner ni behöver inte oroa er..

Tillbaka till pissenätter är vi iaf... Åh eftersom lilleman är igen korkad så tror jag bestämt att tand nr 2 är på gång oxå. 2 nätter fick ja ha de gott...men i natt känns de som jag inte gjort annat än varit upp. (egentligen är de bara 2 gånger för douglas och oliver tassade in själv, men de känns som miljarder ggr).

Ja gör visst inget annat än gäspar... Nähe, rycka upp sig själv och ta tag i vardagen kanske...
over and out

Söndag o söndag...

ja då var de söndag igen. Åh helgerna går såå fort, fast de gör ju veckorna med. Douglas fyller 6 månader nästa vecka. Igår fick han sin första tand, nästan precis samtidigt som oliver fick sin (Oliver fick sin 2 dar innan han fyllde 6 mån). Inte konstigt att han har varit grinig om kvällarna och stökat och haft sig. Men i natt har han sovit från 19 till 08...lyx lyx.

Däremot vaknade oliver vid sex och var hur pigg som helst...vid halv åtta orkade jag inte ha honom stökande inne hos oss så då fick han titta på tv så man fick vila lite till. Oliver är uppe i tredje natt utan napp. Så snart får man hyra in nån som kan vara tomte så han får lämna sina nappar och att tomten då har med sig en sparkcykel. Ska kolla med svågern om han kan vara tomte.

Igår var vi i Varberg med Marko, Matilda och Noel. Hittade mig en jätte fin lila tunika med tillhörande brett skärp. Jätte fin...Matilda tyckte tydligen likadant då hon köpte en i rosa. Har hon och jag samma smak eller hahhahahaha.

På kvällen åt vi nog världens äckligaste kräftor...men de kompenserades med goda ostar efteråt.
Sen blev de soffmys med year one som film, sjuk film...helt klart fiddes humor....jag skrattade faktiskt några gånger med.

idag blir de simskola...fidde ska jobba ikväll så de lär inte bli nån film ikväll inte.
Nu är de lunch...
kram

Oj va veckorna springer förbi...

jag hinner ju försjutton knappt skriva här. Denna veckan känns de som allt har gått i 110. Åh när jag väl har fått möjlighet att slå ner bakdelen ja då har Douglas vaknat å på kvällarna har han krånglat. Dock inte i kväll...näää då är de Oliverbus som inte ska sova. Mamma vatten, mamma ja är varm, mamma mamma mamma.... Men nu har det varit tyst 10 min så nu kanske...hoppas!!!

Fast idag har jag dock fått sitta ner på ändan lite hehhe. Har varit myspys med töserna och bebisarna. Herre gud att det kan vara så mysigt att umgås med mammor som befinner sig i samma "stadie" som en annan. Tjöta skit..."byta barn" m.m. Det kanske låter lustigt att byta barn, men jag tror de är viktigt att andra är å klämmer/pratar med ens barn än en själv ibland, finns ju inget värre än mammiga och pappiga barn och som tykänns andra vuxna. Men de finns ju inga garantier...vem vet Douglas kanske bli just ett sånt barn (givetvis får alla barn vara mammiga och pappiga periodvis...jag syftar på sådana barn som förblir klängiga).

Idag har Douglas kämpat för fullt på golvet, vet inte om de är sitta han tränar på eller att lära sig krypa. Nåt är de iaf och komiskt har de sett ut. Han har satt i båda fötterna i golvet och kört upp rumpan så långt han bara kunnat i vädret....80% av gångerna har han ramlat å sidorna de andra 20 har han landat på knäna.

nähe, nu ska ja fortsätta kika på idol och sen blir de mitt älskade criminal minds...åhhh nästa vecka börjar äntligen Greys Anatomi ohhhh ya!!!!
godafton gott folk!!!

En super helg!!

jag har haft en så himla bra helg så man kan ju inte bli annat än lycklig.
På fredagen var jag på mammafika eller babycafé, eller va man nu vill kalla de för, ute i vessigebro. Maria bjöd på fika...å de va inget ja kunde tacka nej till den här gången. Brukar vara stark, men de var alldeles för mkt smarrigheter. Trevligt att få tjöta lite skit...visst de blir en hel del bebisprat hahaha.

Sen på kvällen åkte jag å fredrik på vin- och chokladprovning i Varberg. Restaurangen låg inne på borggården, mkt mysigt ställe faktiskt. Där bjöds de på 7 olika sorters choklad, vinnaren där var helt klart den ljusa chokladen med saltflingor i (låter äckligt, men ack sååå gott). Till chokladen bjöds 4 olika viner, ett rödvin, 2 söta vitviner och ett portvin. Till middag fick vi lamm och det smarrigaste potatismoset jag någonsin ätit. de var givetvis en sky till och lins/svampkompott. Sen kom efterrätten, herre gud sånt man endast kan drömma om...chokladsuffle med grädde och chokladmousse med gotländska bär (va de nu heter, ser ut som mini björnbär). Dricka till maten blev för min del ett glas vitt och till efterrätten bjöds vi på ett vitt dessertvin. Vid middagen satt vi jämte ett par som oxå hade vunnit samma som vi...de var mkt trevliga, mkt prat och goda skratt blev de. Sen vandrade jag och Fidde till Harrys för att ta oss lite mer att dricka, Fidde drack givetvis öl och jag tog en drink. Sen ringde vi efter skjutsen....man ska ju sluta när man är på topp :)

På lördagen ringde marko och undrar om vi vill följa med honom och noel till halmstad...så det gjorde vi förstås. Hittade äntligen skydd till Oliver när han ska åka skateboard. Åh så köpte vi ett nytt sällskapsspel, den glade mytomanen.
Där efter bar det nästan direkt av till barnkalaset för Noel. Än en gång kunde jag inte hålla mig ifrån sötsakerna...marängswiss är ju såå gott ;) Karlarna begav sig iväg med Douglas för att handla inför kväll. Så när kalas var klart gick vi hem till oss och grillade...givetvis med Marko och Matilda å så Noel förstås. Det blev dricka, sällskapsspel, singstar. Sent blev de men skoj hade vi.

Söndagen började med en härlig promenad...Fidde behövde få bort den konstiga bubblan som satt runt hans huvud hahhaha. Sen på em va jag å Oliver på simskola. Äntligen är min son "tillbaka". Han dök som aldrig förr, simmade jätte bra och gjorde ryggsimsstarter som jag vet inte vad. Han var så jäkla duktig, är så himla imponerad av honom. Dock blev han lite rädd när han fick en kallsup när han å Marina dök ner till botten för att hämta ringar...men  de gjorde bara så att vi fick träna lite till på att ta en djupt andetag och hålla andan...man kan ju inte dyka ner till botten med öppen mun heheh.

På kvällen blev de mys och filmen The Knowing...skit bra film fram till de sista tio min, hade förväntat mig ett annat slut men men....
Idag har jag haft besök av Angelica, alltid lika trevligt. Nu håller jag på och tvättar...Fidde slutar snart jobba. han och Oliver ska på gympa idag. Hoppas de går bra trots att inte Pernilla håller i de.
Nu ska ja titta på när Oliver spelar mario kart...lovade visst de.
kramkram

Ris igår, ros idag...

Som sagt fick min man sig en känga igår. Väl förtjänat... Men idag ska han faktiskt få lite ros istället...
Min kära man släppte iväg mig till gekås alldeles ensam utan barn. Ljuvligt!!! Herre gud så snabbt det går att handla när man är ensam. Insåg i morse när jag skulle gå till dagis att nu är de höst och behöver ha lite nya kläder under tiden som jag kämpar med vikten. Så jag fick shoppat en hel del åh är sååå nöjd.
Det blev tre par långbyxor, ett snygglinne och en tunika. Köpte även lite nya trosor, leggings, ett skärp och förstås en ny väska.

Åh som vanligt blev de inte bara till mig. Blev två pyjamasar var till grabbarna. Till fidde blev de 2 skjortor och 2 t-shirtar. Fick även tag i en födelsedagspresent till Noel, Oliver ska nämligen på kalas hos honom på lördag.

känns som jag är redo för att gå ut imån kväll, utan att behöva känna mig tråkig. Enda jag saknar är en snygg jacka...så de får nog bli kofta imån. Ser så fram emot detta...kl 18.30 imån är de vin- och chokladprovning för mig och min man på Vin och skafferiet hus nr13 i Varberg. Lyx!!!!

Men först på dan ska jag på "babycafe" hos Maria i Vessigebro...ska bli kul å träffa töserna igen och alla bebisar *mys* Känns som de börjar bli dags för mig att ha nästa...får se om tjejerna kan i nästa vecka.

Idag vet jag inte vad jag och mina söner ska hitta på...hmm...jaja, de åter står att se. Douglas sussar just nu och Oliver kikar på musses klubbhus medan han avnjuter en isglass.
Tjipp tjipp!!

en liten känga..

Onsdag som de flesta vid det här laget betyder städdag för min del. Åh de var välbehövligt, fattar inte hur man kan skita ner så mkt på en vecka.
Kan ju börja från början förstås. Vid halv två tiden i natt föddes lille Jason, Grattis Mia och Henke till er son...den eviga väntan gav ett mysigt resultat iaf :)
Vid sex vaknar Douglas helt hysterisk å kan inte andas genom näsan...lätt å äta välling då. Efter lite sug av snor å näsdroppar kom han äntligen till ro igen. Klockan ringde kvart i åtta och ojojojoj va vi somnade om. Halv nio vaknar jag av en konstig dröm och inser att vi försovit oss.
Herre gud vilket kaos de blir när man försover sig...få liv i Oliver å en man är så där smidigt. Ville ha hjälp av Fidde men de var lönlöst...
Oliver skulle va på dagis kvart i, men blev faktiskt bara 10 min sen..han åt på bra tack o lov (bara lite krångel).

Sen skulle här städas, tänkte de går ju smidigt när man är två. Va tvungen å börja med att ta invändigt i kylskåpet å bara de tog ju sin lilla tid...sen fick jag äntligen liv i herr Arasjö som började hjälpa till.
Åh så till kängan då...jag burkar inte hänga ut min man, men idag ska han allt få en spark i röven rent ut sagt.
Han behöver inte göra för mkt här hemma, jag tvättar, plockar in tvätten, handlar, diskar och städar...han hjälper till med matlagningen då han anser att han gör godare mat än jag (men de är inte alltid han som lagar). Anser att de inte är för mkt att hjälpa till med städningen var tredje vecka när han jobbar em. När jag hade gjort klart kylskåpet började han äntligen hjälpa till med dammningen men så mkt mer var de inte. När jag börja dammsuga så går han å sätter sig vid datorn. hallåååå torka golven eller skala potatis. Efter 15 min så säger jag till, nä då hinner han inte utan väntar på att hämta Oliver. Åh när han kommer tillbaka är jag klar och börjar torka golven. Va gör han då nä inte går han å ställer sig å skalar potatis inte. Nääää då går man på toa, visst de behöver man, men inte sjutton tar man med sig en bok in när man vet att de finns en hungrig son som behöver få i sig mat. *morr* (han gjorde maten tillslut)
Skärpning Mr Arasjö!!! Men jag älskar dig ändå din latmask *puss*

Nu är dagens bestyr över och jag har inget mer som jag måste göra, så jag funderar på hur jag ska sysslesätta oss under dagen. Blir nog en promenad till ica iaf.
Nu far snart Fidde till jobbet....
over and out



Måndag morgon...

Jaha då var det ny vecka igen och inget står på agendan förrn på fredag då vi ska på vin och chokladprovning. Rätt skönt att inte ha massa inplanerat då helgen har varit extremt intensiv.
I fredags var vi ju som sagt på Liseberg, hur ljuvligt som helst. I lördags var Fidde först på släktträff/kalas och sen bar det av till Nässjö. Där åt vi kräftor och annat gott, lite vin slank ner också. Så jag har inte vågat ställa mig på vågen än...blir nog inget bra resultat denna veckan.
På söndagen åkte vi upp till Jönköping för att gå på husvagnsmässan. Syrran, Matte och Wiktor följde också med, men de blev inte att vi gick ihop. Svärmor och Svärfar  med barn var där med, samt svåger och svägerska...men som sagt det går inte att gå ihop. Vi hittade en del fina vagnar och nu vet vi på ett ungefär vad för planlösning som skulle kunna passa oss om vi köper vagn nån gång. Men det är absolut inget bestämt. Men visst blir man sugen, riktigt sugen...

När vi väl kom hem och satt för att äta var inte Oliver det minsta intresserad och la sig rakt över bordet och säger att det går inte. Det sa bara pang så var febern där, 38.6 grader. Så han är hemma från dagis idag, vet dock inte om han har feber idag eller om han är medtagen på något sätt. Han och pappa ligger nämligen fortfarande och sover. Douglas vaknade halv nio, så snart vankas de nog frukost. Idag blir de tvätt av ett ton kläder...hur i helsike kan de bli så mkt kläder på en vecka.


Älskar detta kortet, Oliver ser så himla glad och nöjd ut!


En oerhört redo kille ;) Han gjorde ljudeffekter innan planet startade..

Nu blir de visst frukost bestämmer Douglas, undra om jag kan få med resten av familjen oxå...
kram

Liseberg!

jag hade nog världens lyckligaste son igår. Det leendet som var på Olivers läppar igår var oslagbart. Han ville visserligen bara åka med pappa, men det hade jag ju listat ut redan innan, så de var bara de två som hade åkband. själv fick jag fördriva tiden med att spela på alla hjulen och givetvis underhålla Douglas som visserligen var rätt nöjd över att titta på karusellerna och allt folk som rörde sig kring honom.
Dock blev det inga storvinster den här gången..men jag var nöjd ändå eftersom Oliver gjorde hela min dag.



Tänk att karuseller kan roa båda stora och små en hel dag, utan sura miner eller tjat. Toppen, verkligen toppen! Vi valde verkligen en perfekt dag. Den längsta kön som de fick stå i var till Rabalder, 15 min är knappt värt att kalla kö om man ser till hur långa köer de brukar vara.



Idag vankas de kräftskiva i Nässjö, vilket Oliver går och tjatar om...inte kräfterna då utan att få träffa familjen Johnsson, speciellt Cornelia och Wiktor. Först måste bara papsen komma hem från släktkalas/födelsedagskalas. Vi valde att stanna hemma för att de blir lite smidigare för Fidde att smita därifrån om han är ensam. Imån blir de jönköping med Elmia och husvagnsmässa.

ska man ha en rubrik oxå...

kom inte på de minsta att skriva som rubrik...så jajaj...
Criminal minds är tillbaka i rutan...me like, nästan lika mkt som true blood. Åh snart är även greys anatomi tillbaka oxå...fördelen med höst. har blivit fast i idol träsket oxå hahha... Tv tv tv tv tv tv...nä jag gör faktiskt andra saker.

har hälsat på min kollegor idag, de va trevligt...träffade även några elever. De klämde och pillade lite på Douglas liten, men han njöt av all uppmärksamhet. Sen brottades jag med pensionärerna på icakvantum och som vanligt fick man höra ett och annat ohhhh så söt han/hon är hahhaa...
Sen blev de lite knådning av svägerskans fötter. Hon var så himla höstfräsch när hon kom så jag blev riktigt avundsjuk! Får nog rycka upp mig å sluta gå i mina sunkiga linnen, jag har ju faktiskt snyggare kläder att ta på sig...men de är rätt praktiskt när man får både barnmatsfläckar och kräk på sig...jaja..."bebis" tiden är snart förbi.

På em åkte jag en sväng till min söta vän matilda, alltid lika trevligt. fick ett par byxor till Oliver, tackar vi för...går åt till dagisbarn vill ja lova. Sen klurade vi lite på om vi skulle åka till Liseberg imån för att Oliver inte ska missa kalas hos noel, men inget bestämt än...

Åh så fick jag ju äta tacos ikväll, mums mums mums!! Fast under något kaotiska former...douglas hade inte sovit nåt på em så han blev trött på en gång direkt efter han ätit färdigt sin middag. så de kan bli. Så jag fick avbryta min middag och göra i ordning honom och natta honom (första natten med välling, spännande) Stor eloge till min son som faktiskt satt kvar och åt upp, händer aldrig. han ropade så snällt, mamma jag har ätit klart...allt mamma. Mjölken med. Så jag blev ensammen kvar vid bordet... Oliver fick faktiskt höra flera gånger hur duktig han var. Sen kom fidde hem efter fotbollen mitt i allt ihop. så när jag väl skulle börja träna hör man inne från Olivers rum. Pappa, pappa... Ja!! mamma ska träna... så jag fick åskådare hahha. Tur han är ledig imån...sovmorgon?? inte så troligt... nu blir de iaf Nora Roberths..tantsnusk är bra hahhaha.
Gonatt, kram!

är nöjd över resultatet.

Började dagen med att städa inomhus. När Fidde väl vaknade till liv blev de ett röj på uteplatsen. Bort med alla grejer och sopa rent. Fidde putsade fönster för första gången i sitt liv...å det blev faktiskt riktigt fint. Vi torkade av alla utemöbler som var fulla med sand efter stormen i fredags. Nu ser de faktiskt riktigt prydligt ut, trots att Oliver har mkt leksaker. Det gjorde jätte mkt när dvd-ställen försvann plus att vi kunde ställa in grillen under trappen där grannarna har satt upp ett skydd så de slipper se våra grejer...vilket innebär ett extra utrymme för oss.

Fick reda på att grannen letar hus, hoppas de kommer en till barnfamilj dit om de blir så att de bestämmer sig att för att flytta.

På kvällen blev de grillad kyckling och revben, Fidde var inte sugen på det som stod på menyn, så de får bli lunch för mig och Oliver imån. Dock fick min kära man ett vredesutbrott på ett glas mjölk som tippade omkull och fick gå ut för att lugna ner sig. Undra när han ska lära sig att man måste äta frukost!!!! Kroppen fungerar inte utan mat i magen... Oliver satt som ett frågetecken å trodde pappa skulle åka till farmor hahaha. Åh jag torkade snällt upp mjölken och fortsatte att se till att båda mina barn fick mat i magen och blev duschade därefter. Sen hade lugnet återfunnit sig och familjen Arasjö kunde fortsätta med sina kvälls rutiner.
Dock intog fidde soffan jag som ville tränat...men nu är klockan för mkt, dessutom är ju inte fotbollen över än...så innan jag har tillgång till tv:n igen har jag nog somnat.

Vill bara tillägga att jag älskar min man trots hans häftiga humör, å jag älskar min söta Oliver trots att han vet vilka knappar han ska trycka på för att reta både pappa och mamma (men mest pappa) och så älskar jag min skruttunge Douglas för att han har de ljuvligaste skrattet jag någonsin hört.
hejsvejs...

Tidiga mornar är inget för mig.

Jag inser mer och mer att jag är en nattmänniska och kommer aldrig någonsin att bli morgonpigg. Min stora prins kom intassande till mig vid halv tolv i natt och ville sova i pappas säng. Tror inte Fidde var så tacksam när han kom hem å fick sova i en uppvärmd säng och dessutom flytta Oliver. Jaja, sånt han får ta.

Igår blev de inget skrivande här, va helt enkelt för lat hahha. Iaf så visade vågen -0,6kg. Det är jag helt klart nöjd med, även om jag hade velat ha bättre resultat. Men jag var inte lika aktiv förra veckan för vem sjutton vill gå ut å gå i storm.

Nu vankas de snart frukost här. Douglas vaknade redan kvart över sju, så jag misstänker att han är hungrig och det är nog Oliver med fastän han inte har ro till att äta.
Idag blir de rätt lugnt här, har inget direkt jag måste göra. Jo jag ska klippa mig...bara topparna då jag ska försöka spara ut till långt igen.
får la se om de blir en bild här på resultatet sen...
kram

Hysteri!!!

Jag börjar bli lite smått trött på denna hysteri kring svininfluensan. Såg tio minuter av programmet de visade på tvåan tidigare ikväll. Där liknade svininfluensan med spanskasjukan. Den menar att denna influensa ska stryka med hela länder. Vet inte riktigt va man ska tro. Varje år är det den värsta influensan någonsin och när man kommer till jul så är det den värsta vinterkräksjukan någonsin. Med andra ord kommer de en som är ännu värre nästa år.

Jag har svårt att tro att hela svenska befolkningen kommer trava in på sin vårdcentral och vaccinera sig. De nämnde även att mammor oroar sig mer för sina barn och hellre ville vaccinera dem. Klart som sjutton att man hellre vaccinerar sina barn, man klarar ju inte av att se sitt barn sjukt...med inställningen att "jag klarar mig alltid".
Jag var helt inställd på att jag absolut inte skulle vaccinera mig. Men med denna hysteri kan jag lungt säga att jag vacklar. Fick höra idag om en familj som ligger i de här i falkenberg...alltså den är redan här.
Kan man ens undvika att bli sjuk innan vaccinet är på plats, inte så troligt.

Nåja, allt har sin gång, ska man bli sjuk så blir man det.

en sak till innan de är dags för sängen, Oliver var jätte duktig idag på simskolan och jag hoppas han snart kommer ikapp det han missade i våras. Samt att hittar tillbaka till sitt gamla "orädda" jag, så han vågar att prova på alla övningar.
puss å godnatt

Förlåt!

Vill bara be mina man och mina barn om ursäkt för mitt skiftande humör idag. Ena sekunden har jag varit på strålande humör ala rosa moln och i nästa har det blixtrat å dundrad omkring mig. Nästan så man skulle kunna tro att man haft pms, men de är nog sviterna från bristen av sömn i veckan.
Nu ligger barnen i säng och tro nog att även Douglas har somnat trots allt krångel han har haft för sig idag. Att en spruta kan bryta alla rutiner, som vi säkerligen har haft i 3 månader nu. Helt plötsligt ska man inte sova när man ätit och ska halvsitta upp åh äta. Till och med sova i bilen vilket vår prins aldrig brukar göra annars. Får la se om han åter går till vanliga rutiner på måndag igen när våra egna rutiner är tillbaka på ruta ett igen.

Förövrigt har vi inte gjort någonting alls idag. Oliver och jag var nere en snabb sväng till Lindex och hämtade Douglas 6 månaders paket från Libero. Vi brukar aldrig klara av att hålla oss hemma en hel dag utan att man typ bjuder hem nån eller som vi i vanliga fall gör tar en tur till halmstad eller dylikt. Så i ärlighetensnamn var de rätt gött å va hemma...

Åh så kommer tacktalen. Tack Matilda och Marko för en ritkigt trevlig fredagkväll med god mat och gott sällskap...å Marko de är skillnad på en brandbil och en brandman, jag lovar!
Å ett stort stort tack till Douglas underbara gudföräldrar som ställer upp i vått och torrt, älskar er! På måndag kan jag ringa och boka choklad- och vinprovning den 18 sep för Pernilla och Ola ställer upp som barnvakt. Ska bli såååååå himla mysigt att få göra det här med min man. Får la skicka ett tack till hallands länstrafik som drog mig som vinnare med :)

Nu blir de Twilight som lördagsfilm och grönsaker med dip som tilltugg.
Kom på ett tack till: Tack till läkarna och kirurgerna på linköpings sjukhus som gjorde en lyckad hjärtoperation på min far i tisdags.
hejhopp...

Busfabriken å en överraskning när jag kom hem.

Fidde hade lovat att vi skulle åka till busfabriken idag. Sagt och gjort begav vi oss mot Halmstad för att tillbringa ett par timmar på busfabriken. Min lott blev som vanligt att underhålla Douglas medans pappa å Oliver rusade runt bland alla klätterställningar och rutschkanor.
Oliver var mycket nöjd men inte så belåten för han hade lätt kunnat spendera ett par timmar till på busfabriken. Han tycker de är så skoj. Det var verkligen perfekt att vara där idag, när vi kom var de 5 bilar på parkeringen, max var de nog 20 barn där inne...om ens de.



Sen blev de ett stop på systembolaget och på biltema, så att Fidde skulle bli nöjd oxå ;)
När vi kom hem bestämde vi oss för att först åka ner till stranden å kolla på när de kitesurfade. Dock stod alla på stranden å huttrade, men vi fick se häftiga vågor iaf. Väl hemma möts vi av en söndrig stol pga blåsten. Fidde hämtade in posten och där låg en överraskening som heter duga :)



Jag deltog i en tävling för nån månad sen i hallandstrafikens tidning. Jag blev vinnare till vinprovning och middag för två personer på vin och skafferiet hus nr 13 i varberg. De har olika teman under hösten, så vi får själv välja när vi vill deltaga. Jag kan lätt erkänna att jag är mkt lycklig över min vinst och hoppas på att vi kan fixa barnvakt och skjuts till den 18 september då jag helst skulle vilja gå för då är de vin och chokladprovning. (Nog för att jag är vv:are nu men ibland får man ju unna sig).

Ikväll blir de middags hos Matilda och Marko, de ser jag fram emot...tänkte jag skulle ta å börja göra mig i ordning snart för de brukar alltid bli knapert om tid på slutet.
Ha en trevlig helg alla mina kära vänner.
kram

Fredag på en torsdag....

Nu har jag tagit helg. Allting är klart här hemma å fidde blir ledig imån. Så här kan man helt klart njuta av helg redan... Gott som tusan.
Just nu sitter jag å tittar på när Fidde å Ola spikar upp lister å drar kablar. Fick ringa akut till Ola igår när min man tappade humöret totalt. Som de flesta vet har mannen min tummen mitt i handen, tack o lov att man har underbara vänner som hjälper en. Så snart är kabellisterna på plast...de kostade mig en flaska whiskey men de var de helt klart värt.
Douglas har fått sin andra omgång sprutor idag. Han skrek till lite, men sen var de bra. Jag hoppas han slipper feber även denna gången.

Imån vankas de busfabriken. Va ett bra tag sen vi var där sist. Närmare bestämt fem månader sen, han var där när Douglas precis hade kommit till världen.
Nu får jag snällt följa med min son å bygga med klossar.
tjingeling.

Sömn ja vill ha sömn...

Vakna vid tolv av att ja va pinkenödig, de vara bara snällt att gå upp. Sen skrek Oliver vid två då hade stackarn kissat ner sig, upp å byta på honom. lägga han i vår säng å dra bort de blöta i hans. Vakna igen vid tre, pinkenödig igen...helt sjukt, upp igen. Vid fyra vakna Douglas nästa helt hysterisk (å då hade han inte ens vänt sig), så upp å blanda mat. Vid fem ringer fiddes klocka. Vid sex vakna jag igen för att kontrollera att han kommit iväg till jobbet. Vid sju vakna Oliver...hurra för denna natt!
Dessutom har jag vaknat där emellan pga konstiga drömmar... Så nu på fm har de inte blivit ett skit gjort, är helt slut.
Ska börja tvätta vid tolv, så mkt mer lär de inte bli gjort här idag...

RSS 2.0